مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 تیر 1394 ساعت 11:562015-07-06سياسي

و ما ادراک ما البورسیه؟


اگرچه موضوع بورسیه ها در پایان به یک آبروریزی برای دولت تبدیل شد اما در میانه جنجال سازی ها، دلسوزان یک نکته را به حسن روحانی یادآوری کردند که او باید نسبت به هزینه سازی های جریان فتنه برای دولتش هوشیار باشد.

- به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو ، آن زمان که فرجی دانا در روز استیضاح آن عقب نشینی تاریخی را انجام داد و برخلاف فریاد فرجی افشا کن هواداران فتنه و دولت، دست های خالی خود را به علامت تسلیم بالا برد؛ ماجرای بورسیه ها به یک آبروریزی تمام عیار برای دولت و فتنه گران تبدیل شد تا سهم رسمی فتنه از دولت روحانی در یک سالگی دولت شلیک سهمگینی به سوی اعتبار دولت روحانی رها کرده باشد.

روحانی در روز استیضاح فرجی دانا ترجیح داد به مجلس نرفته و از مدعی بورسیه ها دفاع نکند.

با این حال حتی اگر این حرکت روحانی هم به معنای عدم تمایل او نسبت به حمایت از فرجی دانا تلقی شود (که اینگونه نیست) اما همراهی حسن روحانی با پروژه اتهام بورسیه های غیرقانونی موضوعی نیست که بتوان آن را فراموش کرد.

دروغ بودن اتهام 3 هزار بورسیه غیرقانونی تنها با عقب نشینی فرجی دانا در روز استیضاح در مجلس صورت نگرفت بلکه گزارشی که وزارت علوم در زمان فرهادی منتشر کرد، مهر تاییدی بود بر این دروغ؛ دروغی که نه تنها افکار عمومی را نسبت به دولت بدبین کرد بلکه جا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

و ما ادراک ما البورسیه؟

و ما ادراک ما البورسیه؟