مطالب مرتبط:
ضرورت تقویت هویت دانش آموزی و حضور پرشور مدارس در راهپیمایی 13 آبان در سمنان
استفاده از رایانه یا تبلت دانش آموزی مورد تایید وزارت آموزش و پرورش در مدارس بلامانع است
پیش بینی کاهش جمعیت دانش آموزی کشور به 3.5 میلیون نفر در 1412
رییس سازمان بسیج دانش آموزی: برنامه های راهیان نور دانش آموزی در 11 آبان آغاز می شود
اعلام برنامه های هفته بسیج دانش آموزی؛ اجرای طرح هر مدرسه یک رسانه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 آبان 1405 ساعت 06:352026-10-27اجتماعي

بسیج دانش آموزی در بیش از نیمی از مدارس کشور حضور دارد

بسیج دانش آموزی در بیش از نیمی از مدارس کشور حضور دارد

رویکرد اصلی بسیج دانش آموزی، تقویت کنشگری دانش آموزان در مدرسه و فراهم کردن زمینه ایده پردازی، خلاقیت و مشارکت آن ها در طراحی و اجرای برنامه هاست.

- بسیج دانش آموزی در بیش از نیمی از مدارس کشور حضور دارد رییس بسیج دانش آموزی گفت: رویکرد اصلی بسیج دانش آموزی، تقویت کنشگری دانش آموزان در مدرسه و فراهم کردن زمینه ایده پردازی، خلاقیت و مشارکت آن ها در طراحی و اجرای برنامه هاست.

سرتیپ دوم سیاوش مسلمی رییس بسیج دانش آموزی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به حضور این مجموعه در بیش از نیمی از مدارس کشور گفت: رویکرد اصلی بسیج دانش آموزی، تقویت کنشگری دانش آموزان در مدرسه و فراهم کردن زمینه ایده پردازی، خلاقیت و مشارکت آن ها در طراحی و اجرای برنامه هاست.

وی با تشریح برنامه های بسیج دانش آموزی اظهار کرد: امروز افتخار داریم که در بیش از نیمی از مدارس کشور حضور داریم و این مجموعه در سراسر کشور گستردگی فعالیت دارد.

استقبال و مشارکت دانش آموزان نیز قابل توجه است.

مسلمی با تأکید بر اهمیت نقش آفرینی دانش آموزان در محیط مدرسه افزود: سیاست اصلی ما این است که دانش آموز بتواند در مدرسه خود کنشگر باشد، ایده تولید کند و خلاقیت خود را به کار بگیرد.


برچسب ها: بسیج دانش آموزی - دانش آموزی - دانش - مدارس کشور - ایده پردازی - دانش آموزان - بسیج
آخرین اخبار سرویس:

بسیج دانش آموزی در بیش از نیمی از مدارس کشور حضور دارد

بسیج دانش آموزی در بیش از نیمی از مدارس کشور حضور دارد