مطالب مرتبط:
آتش نشانان سمنانی زیر 5 دقیقه به محل حادثه می رسند
آتش سوزی یک شناور در نزدیکی سواحل عراق گزارش شد/ وقوع حادثه دریایی در 63 مایلی جنوب شرقی فاو
آتش نشانان بیضا ناجی کودک 9 ساله
تکمیل تجهیزات انفرادی آتش نشانان قم در دستور کار سال 1405
جزییاتی از حادثه انفجار و آتش سوزی یک ساختمان مسکونی در خیابان آیت تهران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 آبان 1405 ساعت 21:352026-11-07حوادث

آتش نشانان کرمانشاه به 9 حادثه ناشی از بارندگی امدادرسانی کردند


رییس سازمان آتش نشانی کرمانشاه از امدادرسانی نیروهای عملیاتی به 9 حادثه مرتبط با بارندگی شدید روز شنبه در سطح شهر خبر داد.

- آتش نشانان کرمانشاه به 9 حادثه ناشی از بارندگی امدادرسانی کردند کرمانشاه - رییس سازمان آتش نشانی کرمانشاه از امدادرسانی نیروهای عملیاتی به 9 حادثه مرتبط با بارندگی شدید روز شنبه در سطح شهر خبر داد.

سعید قادری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به بارندگی شدید روز شنبه 16 آبان در کرمانشاه اظهار کرد: در پی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی و با توجه به احتمال بروز حوادث ناشی از بارش ها، نیروهای عملیاتی سازمان آتش نشانی در حالت آماده باش قرار داشتند و در مجموع به 9 حادثه امدادرسانی کردند.

وی افزود: از مجموع مأموریت های انجام شده، چهار مورد مربوط به آبگرفتگی واحدهای تجاری و دو مورد نیز مربوط به منازل مسکونی بود که با حضور آتش نشانان اقدامات لازم برای رفع آبگرفتگی انجام شد.

رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمانشاه ادامه داد: یک مرکز درمانی نیز در جریان بارندگی ها دچار آبگرفتگی شد و نیروهای عملیاتی برای رفع مشکل و مدیریت شرایط به محل اعزام شدند.

قادری با اشاره به دیگر مأموریت های آتش نشانان گفت: دو دستگاه خودرو نیز در آب گرفتار شده بودند که نیروهای امدادی برای کمک به سرنشینان و خارج کردن خودروها


برچسب ها: رییس سازمان آتش نشانی - سازمان آتش نشانی - کرمانشاه - امدادرسانی - رییس سازمان - بارندگی - بارندگی شدید
آخرین اخبار سرویس:

آتش نشانان کرمانشاه به 9 حادثه ناشی از بارندگی امدادرسانی کردند

آتش نشانان کرمانشاه به 9 حادثه ناشی از بارندگی امدادرسانی کردند