مطالب مرتبط:
اجرای رایگان نمایش «آتش بر آشیانه» در کرمان
شهادت 351 کودک پس از «آتش بس» در غزه!
تراکتور با 3 گل نفت را به آتش کشید
آتش سوزی های اندونزی؛ ثبت بیش از 300 هزار ابتلا به عفونت های حاد تنفسی
آتش جنگ پیش از ال کلاسیکو؛ حمله تند به رئال و مورینیو: همیشه دیگران مقصرند/ پشت پرونده نگریرا پنهان شده اید!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 2 آبان 1405 ساعت 11:062026-10-24حوادث

«آشیانه عقابِ» هیتلر آتش گرفت


پلیس ایالت «بایرن» در جنوب آلمان از وقوع آتش سوزی گسترده در اقامتگاه کوهستانی «آدولف هیتلر» موسوم به «کل اشتاین هاوس» یا همان «آشیانه عقاب» در کوه های آلپ خبر داد.

- آشیانه عقابِ هیتلر آتش گرفت پلیس ایالت بایرن در جنوب آلمان از وقوع آتش سوزی گسترده در اقامتگاه کوهستانی آدولف هیتلر موسوم به کل اشتاین هاوس یا همان آشیانه عقاب در کوه های آلپ خبر داد.

تاکنون یک مظنون در رابطه با این حادثه آتش سوزی بازداشت شده است.

ماموران آتش نشانی در تراونشتاین جمعه شب به وقت محلی از وقوع این حریق شدید که به سرعت در حال گسترش بود با خبر شدند.

پلیس اعلام کرد زمین صعب العبور، مانع تلاش ها برای خاموش کردن آتش شده و آتش تا اوایل روز شنبه همچنان در حال سوختن بود و حدود 200 پرسنل اورژانس در محل مستقر شدند.

تاکنون هیچ گزارشی از جراحات احتمالی وجود ندارد.

به گزارش بی بی سی، دیکتاتور نازی از این اقامتگاه که در بالای شهر برشتسگادن قرار دارد، به عنوان مقر موقت دولت استفاده کرد و در آنجا با فرماندهان برای برنامه ریزی حمله به اتحاد جماهیر شوروی در سال 1941 ملاقات کرد.

هیتلر همچنین از این منطقه به عنوان پس زمینه ای برای فیلم های تبلیغاتی استفاده می کرد که او را دوستدار حیوانات و طبیعت نشان می دادند.


برچسب ها: آتش سوزی گسترده - اقامتگاه - آتش - آتش سوزی - آدولف هیتلر - هیتلر - کوه های آلپ
آخرین اخبار سرویس:

«آشیانه عقابِ» هیتلر آتش گرفت

«آشیانه عقابِ» هیتلر آتش گرفت