مطالب مرتبط:
آیین تکریم و معارفه رییس کل دادگستری استان گیلان
آیین تکریم و معارفه رییس کل دادگستری استان کرمان
رییس کل دادگستری گیلان معارفه شد
قتل علی یاری خواه، وکیل دادگستری در یاسوج
ادای احترام رییس کل جدید دادگستری کرمان به شهید گمنام در نخستین روز کاری
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 آبان 1405 ساعت 20:452026-10-29سياسي

علی زاهد رییس جدید دادگستری شهرستان میاندوآب شد

علی زاهد رییس جدید دادگستری شهرستان میاندوآب شد

با حضور رییس کل دادگستری آذربایجان غربی، علی زاهد به عنوان رییس جدید دادگستری میاندوآب معرفی شد.

- محمد علی نژاد روز پنجشنبه در این مراسم با تأکید بر ضرورت تحرک، تلاش مضاعف و همت جهادی در مجموعه دستگاه قضایی اظهار کرد: مدیران و مسئولان قضایی نباید تنها به انجام وظایف معمول و چارچوب های مرسوم اداری بسنده کنند، بلکه باید با احساس مسئولیت بیشتر و نگاهی فراتر از شرح وظایف قانونی، در مسیر تحقق عدالت و افزایش رضایتمندی مردم گام بردارند.

وی با اشاره به تجربه های موفق سال های گذشته، برنامه محوری را یکی از الزامات اساسی مدیریت قضایی دانست و افزود: عملکرد دادگستری در سال های گذشته زمانی مطلوب و اثربخش بوده است که اقدامات و تصمیم گیری ها بر اساس برنامه ریزی های دقیق، هدفمند و منسجم انجام شده اند.

رییس کل دادگستری آذربایجان غربی همچنین انضباط اداری، تعیین اولویت ها، هدف گذاری روشن و ارزیابی مستمر عملکردها را از الزامات مدیریت کارآمد برشمرد و تأکید کرد: مجموعه دستگاه قضایی باید با پایبندی به رویکرد برنامه محور، زمینه ارتقای کیفیت خدمات قضایی، تسریع در رسیدگی به پرونده ها و افزایش اعتماد و رضایتمندی مردم را فراهم کند.


برچسب ها: دادگستری آذربایجان غربی - دادگستری - رییس کل دادگستری - رضایتمندی مردم - قضایی - دستگاه قضایی - برنامه
آخرین اخبار سرویس:

علی زاهد رییس جدید دادگستری شهرستان میاندوآب شد

علی زاهد رییس جدید دادگستری شهرستان میاندوآب شد