مطالب مرتبط:
معاون استاندار زنجان: بهینه سازی مصرف انرژی و حمایت از تولید، اولویت استان است
کاهش واقعی مصرف انرژی، مبنای حمایت سازمان بهینه سازی از طرح های اجرایی
برگزاری کارگروه بهینه سازی مصرف انرژی کردستان
نرخ چهارم بنزین منتفی شد؟ | رییس سازمان بهینه سازی مصرف انرژی چه گفت؟ | آخرین خبر قیمت بنزین و سهمیه سوخت
کاهش واقعی مصرف انرژی، مبنای حمایت سازمان بهینه سازی از طرح های اجرایی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 آبان 1405 ساعت 02:502026-11-03اقتصادي

بهینه سازی مصرف انرژی برای حفظ توان تولید ضروری است

بهینه سازی مصرف انرژی برای حفظ توان تولید ضروری است

معاون استاندار زنجان با تأکید بر ضرورت بهینه سازی مصرف انرژی و اصلاح الگوی مصرف گفت: اجرای برنامه های مدیریت انرژی بدون تحمیل فشار مضاعف به واحدهای تولیدی انجام شود.

- زنجان- معاون استاندار زنجان با تأکید بر ضرورت بهینه سازی مصرف انرژی و اصلاح الگوی مصرف گفت: اجرای برنامه های مدیریت انرژی بدون تحمیل فشار مضاعف به واحدهای تولیدی انجام شود.

نرگس مرادخانی در جلسه شورای استاندارد استان که با حضور معاون ارزیابی انطباق صنایع پایه و زیربنایی سازمان ملی استاندارد ایران برگزار شد، با اشاره به کاهش تعداد واحدهای تولیدی و خدماتی فعال استان اظهار کرد: تعداد این واحدها پیش تر 816 مورد اعلام شده بود که اکنون به 517 واحد کاهش یافته است؛ ازاین رو، بررسی روند کاهش و شناسایی دلایل آن ضروری است.

وی با اشاره به ظرفیت های قانونی استان در حوزه گواهی های صادراتی و واردات کالاهای اساسی افزود: بر اساس مصوبات شورای عالی استاندارد، امکان اقدام مستقیم استان در برخی زمینه های مرتبط با صادرات و واردات فراهم شده است و باید با اهتمام ویژه، از این ظرفیت ها بهره گیری شود.

مرادخانی تصریح کرد: تحقق این اهداف مستلزم هماهنگی و تعامل مستمر با سازمان ملی استاندارد ایران است تا زمینه شناسایی راهکارها و استفاده مؤثر از ظرفیت های موجود فراهم شود.


برچسب ها: بهینه سازی مصرف انرژی - سازمان ملی استاندارد ایران - استاندارد - بهینه سازی مصرف - واحدهای تولیدی - استاندار زنجان - معاون استاندار زنجان
آخرین اخبار سرویس:

بهینه سازی مصرف انرژی برای حفظ توان تولید ضروری است

بهینه سازی مصرف انرژی برای حفظ توان تولید ضروری است