مطالب مرتبط:
قطع درختان سالم هیرکانی؛ بهانه ای عجیب برای نابودی جنگل
قطع درختان 50 ساله برای شهرک سازی/ماجرای اراضی 10 هکتاری نوشهر چیست؟
قطع درختان 50 ساله برای شهرک سازی | ماجرای اراضی 10 هکتاری نوشهر چیست؟ | بازتاب امروز
تاریخ برگزاری نمایشگاه رنگ و رزین 1405 تغییر کرد
فوری: تاریخ واریز معوقات بازنشستگان و مستمری بگیران اعلام شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 آبان 1405 ساعت 11:052026-10-26اجتماعي

حراج تنومندان تاریخ در کویر؛ درختان کهنسال گردفرامرز را چه کسانی قطع کردند؟

حراج تنومندان تاریخ در کویر؛ درختان کهنسال گردفرامرز را چه کسانی قطع کردند؟

در حالی که تنفس در اقلیم خشک و صنعتی یزد روزبه روز سخت تر می شود، قطع ناگهانی و مشکوک چندین درخت کهنسال و تنومند در جوار آب انبار تاریخی گردفرامرز از توابع شاهدیه، - حراج تنومندان تاریخ در کویر؛ درختان کهنسال گردفرامرز را چه کسانی قطع کردند؟ یزد (ایسنا) - در حالی که تنفس در اقلیم خشک و صنعتی یزد روزبه روز سخت تر می شود، قطع ناگهانی و مشکوک چندین درخت کهنسال و تنومند در جوار آب انبار تاریخی گردفرامرز از توابع شاهدیه، موجی از تاسف و نگرانی را در میان اهالی و دوستداران میراث فرهنگی و طبیعی استان ایجاد کرده است؛ درختانی که شاید در نگاه نخست تنها چند تنه بریده شده به نظر برسد اما برای مردمان این خطه، تکه ای از تاریخ، خاطره جمعی و هویت ده ها ساله هستند.

ماجرا از توسعه و ساماندهی معابر در جریان ادامه بلوار شهدای گردفرامرز آغاز شد؛ جایی که به یک باره چند اصله درخت تنومند که دست کم دو راس از آن ها ریشه ای کهن در تاریخ این آبادی داشتند، از میان برداشته شدند.

این درختان که از گذشته های دور در مسیر سیر آب قنات و سپس چاه آب منطقه روییده بودند، فراتر از یک پوشش گیاهی ساده، بخشی از حافظه تاریخی و عاطفی مردم گردفرامرز به شمار می رفتند.


برچسب ها: درختان کهنسال - تاریخ - کهنسال - درخت کهنسال - درخت - درختان - ناگهانی
آخرین اخبار سرویس:

حراج تنومندان تاریخ در کویر؛ درختان کهنسال گردفرامرز را چه کسانی قطع کردند؟

حراج تنومندان تاریخ در کویر؛ درختان کهنسال گردفرامرز را چه کسانی قطع کردند؟