عضو هیات علمی دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران به جماران گفت: در حالیکه تا پیش از این انتقاد از اسراییل یک ضدسرمایه بود و موجب ریزش آرای نامزدهای انتخابات می شد، - وی با بیان اینکه اکنون و با مشخص شدن نتایج انتخابات کنگره، این حمایت در معرض یک تحول جدی قرار گرفته است، افزود: البته این تحول از چند سال پیش آغاز شد.
تشدید نسل کشی در غزه باعث شد با فشار افکار عمومی در آمریکا، ابتدا دموکرات ها از اسراییل فاصله بگیرند و حال با نتیجه ای که در انتخابات اخیر حاصل شده، احتمالا شاهد فاصله گذاری جمهوری خواهان از رژیم صهیونیستی نیز باشیم.
در این انتخابات به وضوح دیدیم دموکرات ها و خصوصا کسانی که از اسراییل انتقاد می کردند، به شکلی بی سابقه توانستند رای مردم را جلب کنند.
یعنی در حالیکه تا پیش از این انتقاد از اسراییل یک ضدسرمایه بود و موجب ریزش آرای نامزدهای انتخابات می شد، اکنون برای نخستین در تاریخ آمریکا، انتقاد از اسراییل به یک سرمایه و عامل رای آور تبدیل شده است.
این تحلیلگر مسائل خاورمیانه با اشاره به اینکه برخی از جمهوری خواهان از جمله ونس نیز اذعان کرده اند که حمایت آنان از اسراییل باعث شکست شان در انتخابات شده است، گفت: ما باید توجهی ویژه به این موضوع داشته باشیم.