مطالب مرتبط:
بازگشایی آزادراه تهران–شمال پس از 18 ساعت انسداد
بازگشایی آزادراه تهران ـ شمال پس از 18 ساعت انسداد/ جاده قدیم چالوس همچنان مسدود است
انسداد جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال از ساعت 16؛ هشدار پلیس درباره بارش شدید
جاده چالوس و آزادراه تهران شمال مسدود شد | آخرین وضعیت تردد در محور کندوان و علت انسداد مسیرهای شمالی | هشدار پلیس راه به مسافران
جاده کرج - چالوس و آزادراه تهران -شمال بازگشایی شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 آبان 1405 ساعت 10:402026-11-08اجتماعي

آزادراه تهران–شمال پس از 18 ساعت انسداد بازگشایی شد


رییس پلیس راه راهور فراجا از بازگشایی آزادراه تهران ـ شمال به صورت دوطرفه و تداوم انسداد جاده قدیم چالوس خبر داد.

- پ آزادراه تهران–شمال پس از 18 ساعت انسداد بازگشایی شد رییس پلیس راه راهور فراجا از بازگشایی آزادراه تهران ـ شمال به صورت دوطرفه و تداوم انسداد جاده قدیم چالوس خبر داد.

کد خبر: 4200521تاریخ انتشار: 17 آبان 1405 - 10:428 November 20260 بازدید0 به گزارش تابناک؛ سردار سیاوش محبی، رییس پلیس راه راهور فراجا، از بازگشایی آزادراه تهران ـ شمال پس از حدود 18 ساعت انسداد خبر داد و اعلام کرد: تردد در این محور از دقایقی قبل به صورت دوطرفه برقرار شده است.

وی با اشاره به آخرین وضعیت تردد در محورهای منتهی به شمال کشور اظهار کرد: آزادراه تهران ـ شمال از ابتدای آزادراه به سمت چالوس، به صورت دوطرفه بازگشایی شده و در حال حاضر تردد خودروها در این مسیر جریان دارد.

رییس پلیس راه راهور فراجا افزود: با این حال، جاده قدیم چالوس از محدوده کندوان به سمت میدان امیرکبیر همچنان با هدف انجام عملیات ایمن سازی و تأمین امنیت تردد شهروندان مسدود خواهد بود و این محدودیت تا عادی شدن شرایط ادامه دارد.

سردار محبی با توجه به تداوم بارش های شدید باران، به رانندگان و مسافران هشدار داد: با توجه به شرایط نامساعد جوی و احتمال بروز مخاطرات در محورهای شمالی، شهروندان اØ


برچسب ها: رییس پلیس راه - بازگشایی - رییس پلیس - پلیس راه - انسداد - تهران - شمال
آخرین اخبار سرویس:

آزادراه تهران–شمال پس از 18 ساعت انسداد بازگشایی شد

آزادراه تهران–شمال پس از 18 ساعت انسداد بازگشایی شد