مطالب مرتبط:
عراقچی: ماجراجویی نظامی در خلیج فارس، امنیت انرژی جهان را تهدید می کند
عراقچی: ماجراجویی نظامی در خلیج فارس بازارهای جهانی گاز را تهدید می کند/ تأکید بر پیامدهای تنش منطقه ای برای امنیت انرژی بین المللی
ماجراجویی نظامی در خلیج فارس امنیت انرژی جهان را تهدید می کند
سود شیرین 2 میلیون دلاری از خرید پپه؛ ردپای جاستین سان در بازار میم کوین ها
ردپای صدها میلیون یورو از اموال پتروشیمی مهر در خارج از کشور، دادگاه عالی لندن پشت پرده شبکه سهامدار به ظاهر خارجی مهر را فاش کرد!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 14 آبان 1405 ساعت 08:202026-11-05اقتصادي

ردپای دو ریسک بزرگ در پتروشیمی خلیج فارس؛ از فریز 190 میلیون دلاری تا تهدید مالیاتی 4.7 همتی


پشت صورت های مالی پتروشیمی خلیج فارس، گزارش حسابرس از دو ریسک بزرگ پرده برمی دارد: قفل شدن 190 میلیون دلار مطالبات و سرمایه در باتلاق 10 ساله پتروشیمی فیلیپین، - پ ردپای دو ریسک بزرگ در پتروشیمی خلیج فارس؛ از فریز 190 میلیون دلاری تا تهدید مالیاتی 4.

7 همتی پشت صورت های مالی پتروشیمی خلیج فارس، گزارش حسابرس از دو ریسک بزرگ پرده برمی دارد: قفل شدن 190 میلیون دلار مطالبات و سرمایه در باتلاق 10 ساله پتروشیمی فیلیپین، و ابهام سنگین مالیاتی 4.

7 همتی که بدون ثبت ذخیره در حساب ها، همچنان در حال پیگیری است.

کد خبر: 100000397تاریخ انتشار: 14 آبان 1405 - 08:225 November 20260 بازدید0 به گزارش خبرنگار اقتصادی تابناک؛ بررسی های حسابرس از عملکرد شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس قابل تامل است، به گونه ای که برای دوره منتهی به خرداد 1405، اگرچه خروجی نهایی حسابرس در نگاه اول مقبول است و صورت های مالی را منصفانه می داند، اما در دل یادداشت ها و بندهای خود، سیگنال های مهمی از چالش های پنهان هلدینگ دارد.

به گونه ای که دو پرونده در این گزارش بیش از بقیه جلب توجه می کند؛ از ماجرای فرسایشی مطالبات و سرمایه گذاری در فیلیپین تا اختلاف سنگین مالیاتی.

پرونده فیلیپین؛ 10 سال بلاتکلیفی برای 190 میلیون دلاریکی از بخش های قابل تأمل گزارش حسابرس به شرکت پتروشیمی آلیانس در فیلیپین


برچسب ها: پتروشیمی خلیج فارس - پتروشیمی - خلیج فارس - صورت های مالی - میلیون - فیلیپین - میلیون دلار
آخرین اخبار سرویس:

ردپای دو ریسک بزرگ در پتروشیمی خلیج فارس؛ از فریز 190 میلیون دلاری تا تهدید مالیاتی 4.7 همتی

ردپای دو ریسک بزرگ در پتروشیمی خلیج فارس؛ از فریز 190 میلیون دلاری تا تهدید مالیاتی 4.7 همتی