مطالب مرتبط:
از نتانیاهو تا آیزنکوت؛ آیا تغییر دولت اسراییل می تواند مانع جنگ دوباره با ایران شود؟
جنگ برای تغییر نظام یا تحمیل اراده | چرا واشنگتن هنوز به توافق با ایران نرسیده است؟
سه قمار پرهزینه بن سلمان؛ جنگ ایران همه چیز را تغییر داد
واشنگتن پست: تب جنگ آمریکا علیه ایران بار دیگر بالا گرفته و میدان نبرد تغییر کرده است
تغییر فرضیه نبردهای فرسایشی و تثبیت دکترین ضربه نامتقارن در محاسبات ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 آبان 1405 ساعت 15:302026-10-31سياسي

پیام معنادار فرمانده کل قوا؛ دکترین جنگ ایران تغییر کرد

پیام معنادار فرمانده کل قوا؛ دکترین جنگ ایران تغییر کرد

تأکید رهبر انقلاب بر پاسخ فوری به هرگونه تهدید، بدون محدودیت جغرافیایی، گمانه زنی ها درباره ورود راهبرد دفاعی ایران به مرحله ای تازه را تقویت کرده است.

- به گزارش تابناک؛ چندی پیش از آغاز جنگ سوم تحمیلی، امام شهید حضرت آیت الله سید علی خامنه ای طی سخنانی رسماً به آمریکایی ها و متحدان منطقه ایش هشدار داد که اگر جنگی آغاز شود، این بار منطقه ای خواهد بود.

احتمالاً آمریکا و اسراییل و متحدان منطقه ای آمریکا تصور می کردند که ایران یا اراده لازم و یا امکان لازم برای منطقه ای کردن جنگ را ندارد و این گزاره امام خامنه ای صرفاً تهدیدی برای بازدارندگی است! امّا بلافاصله پس از آغاز جنایات آمریکایی-صهیونی علیه ایران، همه، از جمله کشورهای منطقه دیدند که چه بلایی بر سرشان فرود آمد و پایگاه های آمریکا و منافع آمریکا در سرتاسر منطقه زیر ضرب موشکها و پهپادهای ایران قرار گرفت.

ضمن آنکه، ایران تنگه هرمز را نیز مسدود و آن را به یک برگ برنده بزرگ و جدید خود تبدیل کرد.

از جنگ منطقه ای تا پاسخ بدون مرز جغرافیایی حالا دیگر ایران با منطقه ای کردن جنگ نشان داده بود که یک قدرت بزرگ منطقه ای است و با بستن تنگه هرمز و اعمال هزینه بر آمریکا و متحدانش در جهان نشان داده بود که یک قدرت بزرگ جهانی است.


برچسب ها: منطقه - ایران - فرمانده کل قوا - خامنه ای - فرمانده - تنگه هرمز - رهبر معظم انقلاب
آخرین اخبار سرویس:

پیام معنادار فرمانده کل قوا؛ دکترین جنگ ایران تغییر کرد

پیام معنادار فرمانده کل قوا؛ دکترین جنگ ایران تغییر کرد