مطالب مرتبط:
خبر مهم از مذاکرات ایران و آمریکا؛ احتمال حضور هیئت آمریکایی ها در قطر
ادعای العربیه از جزییات توافق احتمالی ایران و آمریکا/مذاکرات مستقیم در دوحه؟
مذاکرات ایران و آمریکا با میانجی گری قطر / دوحه: پیشرفت بزرگی حاصل شد
مذاکرات ایران و آمریکا: هیئت آمریکایی به دوحه سفر می کند
پیشرفت در مذاکرات ایران و آمریکا؛ هیئت آمریکایی راهی دوحه می شود؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 آبان 1405 ساعت 14:102026-10-31بين الملل

حضور معاون عراقچی در دوحه؛ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا

حضور معاون عراقچی در دوحه؛ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا

یک منبع خبری گزارش داده که یکی از معاونان وزیر امور خارجه ایران، در حال حاضر در دوحه حضور دارد تا تعاملات با میانجی قطری را تسهیل کند.

- به گزارش خبرنگار بین الملل تابناک، یک مقام ایرانی در گفت وگو با روزنامه العربی الجدید روز شنبه تأیید کرد که یکی از معاونان وزیر امور خارجه ایران، عباس عراقچی، در حال حاضر در دوحه حضور دارد تا تعاملات با میانجی قطری را تسهیل کند .

این حضور در حالی صورت می گیرد که دوحه امروز میزبان دوری از مذاکرات است؛ مذاکراتی که یک روز پس از گفت وگوهای فشرده هیئت مذاکره کننده قطری در تهران برگزار می شود.

این گفت وگوها به پیشرفتی در مذاکرات غیرمستقیم میان تهران و واشنگتن منجر شد و زمینه را برای همراهی تیم مذاکره کننده ایرانی با هیئت قطری در سفر بازگشت به دوحه فراهم کرد؛ قرار است مذاکرات امروز، شنبه، از سر گرفته شود.

این مقام ایرانی همچنین تأکید کرد: مذاکرات با طرف آمریکایی از طریق میانجی و به صورت غیرمستقیم انجام می شود، نه به شکل مستقیم.

در همین حال، منابع نزدیک به تلاش های میانجی گرانه قطر و پاکستان به روزنامه العربی الجدید گفتند که یک هیئت آمریکایی به مذاکرات ملحق خواهد شد تا گفت وگوهای مستقیمی با هیئت ایرانی در دوحه انجام دهد.


برچسب ها: مذاکرات - وزیر امور خارجه ایران - وزیر امور خارجه - دوحه - ایران - ایرانی - تیم مذاکره کننده ایرانی
آخرین اخبار سرویس:

حضور معاون عراقچی در دوحه؛ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا

حضور معاون عراقچی در دوحه؛ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا