مطالب مرتبط:
معرفی نامزدهای جوایز مستند ایدا؛ «روباه و ماه صورتی» در میان برترین ها
معرفی نامزدهای جوایز مستند ایدا ؛ «روباه و ماه صورتی» در میان برترین ها
مستند روباه و ماه صورتی ساخته مهرداد اسکویی نامزد جوایز فیلم گاتهام شد
تأخیر 30 دقیقه ای در اهدای جوایز مراسم توپ طلا!
«بی قرار» به «پاتوق مستند» رسید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 آبان 1405 ساعت 17:152026-10-28فرهنگي

معرفی نامزدهای جوایز مستند ایدا

معرفی نامزدهای جوایز مستند ایدا

جوایز مستند ایدا « IDA» فهرست برترین مستندهای سال را اعلام کرد تا چشم انداز اسکار برای گروهی منتخب از فیلم های بلند و کوتاه افزایش یابد.

- به گزارش جماران، به نقل از ددلاین، فهرست اولیه برترین مستندهای سال در 2 بخش کوتاه و بلند توسط ایدا معرفی شدند و روباه و ماه صورتی ساخته مشترک مهرداد اسکویی و ثریا اخلاقی در میان مدعیان این رقابت جای گرفتند.

در حالی که برخی از مستندهای پرطرفدار سال به این فهرست راه یافتند، اما آنچه از قلم افتاد نیز خبرساز شد.

در بخش های فیلم های بلند، 16 فیلم برای بهترین مستند رقابت خواهند کرد، از جمله: روباه زیر ماه صورتی ، زندگی روشن ، پرندگان جنگ ، نوسترا تیرا ، خرس مزاحم ، یک در میلیون و می توانی همه چیز را ببینی ساخته الیزابت هولمز که به یک موفقیت بزرگ در گیشه تبدیل شده است.

همچنین فیلم دوستان نامطلوب من: قسمت دوم - تبعید ساخته جولیا لوکتف، که دنباله فیلم دوستان نامطلوب من: قسمت اول - آخرین پرواز در مسکو است که در فهرست نهایی اسکار قرار گرفت، در این فهرست جای دارد.

بن پراودفوت، برنده 2 جایزه اسکار، با فیلم چشمان غنا و فیلم تمرین هایی برای یک انقلاب ساخته پگاه آهنگرانی، نیز در این فهرست هستند.

اما در این بخش، چند نادیده گرفته تکان دهنده وجود داشت: نادیده گرفتن ماسک ، چهاردهم ، و 2 فیلم برجسته با موضوع غزه ش


برچسب ها: فیلم - کارگردانی - ماه صورتی - مستند - اسکار - نامطلوب - مهرداد اسکویی
آخرین اخبار سرویس:

معرفی نامزدهای جوایز مستند ایدا

معرفی نامزدهای جوایز مستند ایدا