|
| دوشنبه، 11 آبان 1405 ساعت 00:152026-11-01بين الملل
بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در تلاش برای جلوگیری از تشکیل دولت به دست مخالفان خود با عرب هراسی مدعی شد: «هفتم اکتبر بعدی، از طرف عرب های اسراییل خواهد بود».
- به گزارش جماران، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در تلاش برای جلوگیری از تشکیل دولت به دست مخالفان خود با عرب هراسی مدعی شد: هفتم اکتبر بعدی، از طرف عرب های اسراییل خواهد بود .
حزب لیکود هم طی بیانیه ای احزاب عرب را حامی تروریست دانست و مدعی شد که آیزنکوت و همکارانش به تمام تعهدات خود مبنی بر عدم همکاری با احزاب حامی تروریسم پایبند نیستند و در تلاش برای تشکیل دولت هستند و باید از این امر جلوگیری شود.
گفتنی است مقاومت غزه در هفتم اکتبر 2023 توانست در عملیات طوفان الاقصی به مرزهای جعلی رژیم اشغالگر هجوم برده و ضربه محکمی به اعتبار ارتش، نهاد اطلاعاتی و حکومت اشغالگران بزند.
برچسب ها: نخست وزیر رژیم صهیونیستی -
بنیامین نتانیاهو -
تشکیل دولت -
رژیم صهیونیستی -
نتانیاهو -
اسراییل -
اکتبر |
آخرین اخبار سرویس:
|
نتانیاهو: هفتم اکتبر بعدی از طرف عرب های اسراییل است
نتانیاهو: هفتم اکتبر بعدی از طرف عرب های اسراییل است
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.