مطالب مرتبط:
عباس اقبال آشتیانی در «بخارا»
ببینید| بقایی: آمریکا در مذاکرات جدی نیست و مذاکره را با دیکته کردن اشتباه گرفته
نفوذ میرزا محمد حسن آشتیانی در ماجرای تحریم تنباکو
لاپید، نخست وزیر پیشین اسراییل: دوستان نتانیاهو در انتخابات صربستان و برزیل، به دلیل غرور ملی و مخالفت با دیکته های خارجی، شکست خوردند
مقاومت اسلامی عراق: آمریکا طی 20 روز 171 بار حریم هوایی عراق را نقض کرده است/بستن گذرگاه ها با ایران دیکته آمریکاست
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 آبان 1405 ساعت 10:152026-11-07سياسي

واعظ آشتیانی: گفت وگو، دیکته کردن مواضع از سوی طرف مقابل نیست


عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی گفت: گفت وگو به معنای پذیرش تعاریف و خواسته های طرف مقابل یا دیکته کردن، مواضع از سوی او نیست.

- واعظ آشتیانی: گفت وگو، دیکته کردن مواضع از سوی طرف مقابل نیست عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی گفت: گفت وگو به معنای پذیرش تعاریف و خواسته های طرف مقابل یا دیکته کردن، مواضع از سوی او نیست.

واعظ آشتیانی، عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر، در رابطه با تعیین مرز اختلاف نظر میان گروه ها، اظهار کرد: اختلاف نظر باید در مسائل فرعی باشد، نه در اصول.

برخی با طرح اختلاف دیدگاه ها به سمتی حرکت می کنند که اصول زیر پا گذاشته شود؛ در حالی که نمی توان اصول را نردبانی برای تخریب همان اصول قرار داد.

وی با تأکید بر اینکه نقد عملکرد مسئولان و جریان های سیاسی منافاتی با وحدت ندارد، گفت: احزاب و گروه های اصلاح طلب و اصولگرا می توانند نقدهای خود را مطرح کنند، اما نباید به اصول خدشه وارد کنند.

برخی رفتارها و اظهارنظرها، می تواند موجب ایجاد تردید در صفوف مردم و چنددستگی جامعه شود که چنین رویکردی با وفاق سازگار نیست.

این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به ضرورت پایبندی جریان های سیاسی به اصول مشترک، گفت: باید از دشمنان خود بیاموزیم که چگونه بر سر اصول خود ایستادگی کرده و کوتاه نمی آیند.


برچسب ها: حزب مؤتلفه اسلامی - شورای مرکزی - حزب مؤتلفه - واعظ آشتیانی - اختلاف نظر - جریان های سیاسی - گفت وگو
آخرین اخبار سرویس:

واعظ آشتیانی: گفت وگو، دیکته کردن مواضع از سوی طرف مقابل نیست

واعظ آشتیانی: گفت وگو، دیکته کردن مواضع از سوی طرف مقابل نیست