مطالب مرتبط:
دولت به دنبال راهکار جدیدی برای توقف افزایش قیمت خودرو است
تلاش دولت برای جلوگیری از افزایش قیمت خودرو
سازمان حمایت از قیمت گذاری جدید خودرو رونمایی کرد؛ اقدام پیشگیرانه علیه افزایش قیمت ها
فرمول قیمت گذاری خودرو عوض می شود؛ افزایش قیمت خودسرانه می تواند به تعزیرات برسد
تاکید پزشکیان بر حفظ ثبات قیمت ها/هدف گذاری دولت برای افزایش اعتبار کالابرگ 30 میلیون نفر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 12 آبان 1405 ساعت 08:402026-11-03اقتصادي

افزایش قیمت خودرو مبارک دولت و سیاست گذاری هایش! / خودروی ملی یا چینی با برند ایرانی؟

افزایش قیمت خودرو مبارک دولت و سیاست گذاری هایش! / خودروی ملی یا چینی با برند ایرانی؟

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، افزایش قیمت خودرو را نتیجه سیاست های دولت در حوزه تعرفه واردات، نرخ ارز و تداوم انحصار دانست و گفت: دولت با سیاست های خود عملاً به نفع انحصارگران و به زیان مصرف کنندگان عمل کرده است.

- پ پوردهقان در گفتگو با تابناک:افزایش قیمت خودرو مبارک دولت و سیاست گذاری هایش! / خودروی ملی یا چینی با برند ایرانی؟ عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، افزایش قیمت خودرو را نتیجه سیاست های دولت در حوزه تعرفه واردات، نرخ ارز و تداوم انحصار دانست و گفت: دولت با سیاست های خود عملاً به نفع انحصارگران و به زیان مصرف کنندگان عمل کرده است.

کد خبر: 100000187تاریخ انتشار: 12 آبان 1405 - 08:453 November 20260 بازدید مصطفی پوردهقان، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، در گفتگو با خبرنگار پارلمانی تابناک، در واکنش به درخواست ایران خودرو برای افزایش 55 درصدی قیمت محصولاتش، با انتقاد از سیاست گذاری های دولت، گفت: به هر حال این نتیجه سیاست های دولت است و واقعاً باید گفت مبارک خود دولت باشد و سیاست گذاری هایش! وی معتقد است: مجموعه تصمیم های دولت در حوزه تعرفه واردات و بازار خودرو، زمینه افزایش قیمت ها و فشار بیشتر بر مصرف کنندگان را فراهم کرده است.


برچسب ها: کمیسیون صنایع و معادن مجلس - کمیسیون صنایع و معادن - افزایش قیمت خودرو - افزایش قیمت - کمیسیون صنایع - صنایع و معادن - تعرفه واردات
آخرین اخبار سرویس:

افزایش قیمت خودرو مبارک دولت و سیاست گذاری هایش! / خودروی ملی یا چینی با برند ایرانی؟

افزایش قیمت خودرو مبارک دولت و سیاست گذاری هایش! / خودروی ملی یا چینی با برند ایرانی؟