مطالب مرتبط:
نشست اعضای هیئت علمی دانشگاه های کرمان با وزیر علوم
گفت وگوی عراقچی با وزیر خارجه سنگال درباره مسائل دوجانبه و منطقه ای
معیار نخبگی حل مسائل جامعه باشد، نه صرفاً محفوظات علمی / ضرورت حمایت مستمر از نخبگان
جامعه برای عبور از فتنه ها بیش از هر زمان دیگری به بصیرت و شناخت دقیق مسائل نیاز دارد
جامعه برای عبور از فتنه ها بیش از هر زمان دیگری به بصیرت و شناخت مسائل نیاز دارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 1 آبان 1405 ساعت 17:452026-10-23سياسي

تأکید وزیر علوم بر پیوند علوم انسانی با مسائل جامعه


وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بازدید از مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)، بر پیوند علوم انسانی با مسائل جامعه تاکید کرد.

- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بازدید از مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)، بر پیوند علوم انسانی با مسائل جامعه تاکید کرد.

حسین سیمایی صراف، امروز، اول آبان ماه از مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) بازدید کرد؛ مرکزی که در مسیر شکل گیری و توسعه خود از تلاش های شهید مصباح الهدی باقری بهره مند بوده است.

وی در این بازدید با دانشجویان و فعالان حوزه علوم انسانی به گفت وگو پرداخت و از نزدیک در جریان ایده ها و تلاش های آنان برای پیوند دادن دانش و پژوهش های علوم انسانی با مسائل و نیازهای جامعه قرار گرفت.

دانشجویان حاضر در این مرکز می کوشند با شناسایی مسائل واقعی جامعه و پرورش ایده های نوآورانه، ظرفیت های علوم انسانی را به راهکارهای کاربردی تبدیل کنند و ایده های خود را در قالب محصولات و خدمات به مرحله اجرا برسانند.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، در ادامه این دیدار که با همراهی وحید شالچی، معاون فرهنگی و اجتماعی و مهدی قاسمی مشاور اقتصادی وزیر علوم انجام شد، وزیر علوم از نمایشگاه قرار هشتم نیز بازدید کرد.


برچسب ها: علوم انسانی - وزیر علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه امام صادق - علوم - تحقیقات و فناوری - وزیر علوم - امام صادق
آخرین اخبار سرویس:

تأکید وزیر علوم بر پیوند علوم انسانی با مسائل جامعه

تأکید وزیر علوم بر پیوند علوم انسانی با مسائل جامعه