مطالب مرتبط:
آغاز پویش «نه به سرعت غیرمجاز» در خوزستان
آغاز پویش سراسری «به حرمت حضرت زهرا (س) می بخشم» در استان سمنان
آغاز پویش مراقبت از دندان در دامغان
پویش «فاطمیه؛ فصل روایت ایران قوی» آغاز به کار کرد
آغاز اجرای پویش «همیار پدافند» در مدارس استان قم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 آبان 1405 ساعت 13:152026-10-27اقتصادي

پویش «نذر درخت» در اراک آغاز شد

پویش «نذر درخت» در اراک آغاز شد

پویش «نذر درخت» با هدف توسعه و بازسازی عتبات عالیات، با اهدای تعدادی درخت مثمر از سوی یک خیر اراکی در قزل پارک اراک آغاز شد؛ پویشی که به دنبال فراهم کردن زمینه مشارکت باغداران و خیران در طرح های عمرانی عتبات عالیات است.

- پویش نذر درخت در اراک آغاز شد مرکزی (ایسنا) - پویش نذر درخت با هدف توسعه و بازسازی عتبات عالیات، با اهدای تعدادی درخت مثمر از سوی یک خیر اراکی در قزل پارک اراک آغاز شد؛ پویشی که به دنبال فراهم کردن زمینه مشارکت باغداران و خیران در طرح های عمرانی عتبات عالیات است.

رحیم غلامی، رییس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان مرکزی، سه شنبه 5 آبان ماه در نشست خبری با خبرنگاران رسانه های استان که در قزل پارک اراک برگزار شد، با اشاره به آغاز این پویش اظهار کرد: نذر درخت فرصتی برای مشارکت باغداران و صاحبان درختان مثمر در توسعه و بازسازی عتبات عالیات فراهم می کند تا بخشی از ظرفیت های تولیدی استان در مسیر فعالیت های خیرخواهانه به کار گرفته شود.

وی با بیان اینکه مشارکت مردمی در بازسازی عتبات عالیات به کمک های نقدی محدود نمی شود، افزود: می توان با استفاده از ظرفیت های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان، زمینه حضور اقشار مختلف مردم را در این فعالیت ها فراهم کرد.


برچسب ها: بازسازی عتبات عالیات - توسعه و بازسازی عتبات - عتبات عالیات - بازسازی عتبات - عالیات - بازسازی - عتبات
آخرین اخبار سرویس:

پویش «نذر درخت» در اراک آغاز شد

پویش «نذر درخت» در اراک آغاز شد