مطالب مرتبط:
سنتکام با اعلام طرح «دروازه آهنین» مدعی شد: مانع استفاده ایران از مرزهای خود و دریای خزر برای انتقال سلاح می شویم!
ادعای سنتکام درباره تغییر مسیر 144 کشتی تجاری در ادامه محاصره دریایی ایران
ادعای سنتکام: 144 کشتی در چارچوب محاصره دریایی ایران تغییر مسیر داده اند
چرا انتقال آب دریای خزر به فلات مرکزی ایران اجرایی نشد؟
ادعای اطلاعاتی آمریکا درباره طرح های پیشرفته ایران برای ترور مقام های آمریکایی در خارج از کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 آبان 1405 ساعت 17:352026-11-07بين الملل

ادعای سنتکام: نیروی ویژه ای به منظور جلوگیری از استفاده ایران از مسیر های زمینی و دریای خزر برای انتقال تسلیحات پیشرفته تشکیل شد


این نیروی ویژه با هماهنگی نهادهای مختلف دولت آمریکا، برای محدود کردن این محموله ها و جریان های درآمدی غیرقانونی فعالیت خواهد کرد؛ اقدامی که به تشدید فشارهای واشنگتن در چارچوب محاصره ایران منجر می شود.

- ادعای سنتکام: نیروی ویژه ای به منظور جلوگیری از استفاده ایران از مسیر های زمینی و دریای خزر برای انتقال تسلیحات پیشرفته تشکیل شد این نیروی ویژه با هماهنگی نهادهای مختلف دولت آمریکا، برای محدود کردن این محموله ها و جریان های درآمدی غیرقانونی فعالیت خواهد کرد؛ اقدامی که به تشدید فشارهای واشنگتن در چارچوب محاصره ایران منجر می شود.

سنتکام مدعی تشکیل یک نیروی ویژه برای حمایت از تلاش ها با هدف جلوگیری از استفاده ایران از مسیر های زمینی برای انتقال تسلیحات شد.

 به گزارش انتخاب ؛  برد کوپر، فرمانده سنتکام، نیروی ویژه ای با عنوان تسک فورس دروازه آهنین (Task Force Iron Gate) تشکیل داده است.

این گروه متشکل از حدود 20 نیروی نظامی و غیرنظامی است و در شهر تامپا، ایالت فلوریدا، مستقر خواهد بود.

 وی افزود: هدف از تشکیل این نیروی ویژه، جلوگیری از استفاده ایران از مسیرهای زمینی و دریای خزر برای انتقال تسلیحات پیشرفته، فناوری های دومنظوره و مواد مشمول تحریم است.


برچسب ها: نیروی - ایران - دولت آمریکا - ویژه - سنتکام - فرمانده سنتکام - استفاده
آخرین اخبار سرویس:

ادعای سنتکام: نیروی ویژه ای به منظور جلوگیری از استفاده ایران از مسیر های زمینی و دریای خزر برای انتقال تسلیحات پیشرفته تشکیل شد

ادعای سنتکام: نیروی ویژه ای به منظور جلوگیری از استفاده ایران از مسیر های زمینی و دریای خزر برای انتقال تسلیحات پیشرفته تشکیل شد