مطالب مرتبط:
حمله دشمن آمریکایی به دو قایق صیادی در قشم
حمله دشمن آمریکایی به دو قایق صیادی در آب های قشم/ مفقودی دو صیاد
حمله دشمن آمریکایی به 2 قایق صیادی در قشم/2 صیاد مفقود شدند
حمله دشمن آمریکایی به دو قایق صیادی در 18 مایلی مسن/دو صیاد مفقود شدند
فوری: حمله دشمن آمریکایی به دو قایق صیادی در تنگه هرمز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 آبان 1405 ساعت 14:102026-10-31سياسي

حمله قایق های آمریکایی به دو فروند شناور صیادی در آب های قشم

حمله قایق های آمریکایی به دو فروند شناور صیادی در آب های قشم

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان از حمله دشمن آمریکایی به دو فروند قایق صیادی در آب های محدوده جزیره قشم خبر داد و گفت: عملیات جست وجو برای یافتن صیادان مفقودشده ادامه دارد.

- معاون استاندار خبر داد حمله قایق های آمریکایی به دو فروند شناور صیادی در آب های قشم هرمزگان (ایسنا) - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان از حمله دشمن آمریکایی به دو فروند قایق صیادی در آب های محدوده جزیره قشم خبر داد و گفت: عملیات جست وجو برای یافتن صیادان مفقودشده ادامه دارد.

احمد نفیسی در تشریح جزییات این حادثه اظهار کرد: حوالی ساعت 11:30 امروز شنبه )نهم آبان)، دو فروند قایق صیادی با مجموع چهار سرنشین در محدوده 18 مایلی روستای مسن از توابع شهرستان قشم مورد هدف حمله دشمن آمریکایی قرار گرفتند.

وی افزود: در پی این حمله، دو نفر از سرنشینان به قشم منتقل شدند که یکی از آنان به دلیل مصدومیت برای دریافت خدمات درمانی به بیمارستان انتقال یافت و هم اکنون تحت مداوا قرار دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان ادامه داد: دو نفر دیگر از سرنشینان این شناورها مفقود هستند و تیم های امداد و نجات دریایی با تمام امکانات در حال انجام عملیات جست وجو برای یافتن آنان هستند.


برچسب ها: استاندار هرمزگان - هرمزگان - معاون سیاسی - استاندار - قایق صیادی - حمله - صیادی
آخرین اخبار سرویس:

حمله قایق های آمریکایی به دو فروند شناور صیادی در آب های قشم

حمله قایق های آمریکایی به دو فروند شناور صیادی در آب های قشم