مطالب مرتبط:
تهران تا دو روز آینده بارانی می ماند | کاهش محسوس دما در پایتخت
هشدار بارندگی و رعدوبرق برای 23 استان کشور / تهران هم بارانی می شود؟
هشدار بارندگی و رعدوبرق برای 23 استان کشور / تهران هم بارانی می شود؟
تهران بارانی می شود / ورود سامانه بارشی جدید به کشور / هشدار هواشناسی برای 20 استان
تهران بارانی می شود / ورود سامانه بارشی جدید به کشور / هشدار هواشناسی برای 20 استان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 11 آبان 1405 ساعت 14:152026-11-02اجتماعي

تهران بارانی می شود

تهران بارانی می شود

اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: تا روز سه شنبه (12 آبان ) با گذر سامانه بارشی از روی استان در بعضی ساعت ها به ویژه در مناطق شمالی و غربی بارش باران گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقتی پیش بینی می شود.

- پ تهران بارانی می شود اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: تا روز سه شنبه (12 آبان ) با گذر سامانه بارشی از روی استان در بعضی ساعت ها به ویژه در مناطق شمالی و غربی بارش باران گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقتی پیش بینی می شود.

کد خبر: 100000160تاریخ انتشار: 11 آبان 1405 - 14:182 November 20260 بازدید به گزارش تابناک؛ بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه های پیش یابی طی پنج روز آینده آسمان استان تهران کمی ابری تا قسمتی ابری، در بعضی ساعت ها همراه با افزایش ابر و وزش باد پیش بینی می شود.

تا روز سه شنبه (12 آبان ) با گذر سامانه بارشی از روی استان در بعضی ساعت ها به ویژه در مناطق شمالی و غربی بارش باران گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقتی، در ارتفاعات بالادست رخداد رگبار برف و یخبندان موقت سطح زمین، در بعضی ساعت ها مه رقیق و کاهش شعاع دید و در مناطق مستعد بارش تگرگ مورد انتظار است.

از بعد از ظهر پنجشنبه (14 آبان) فعالیت سامانه بارشی دیگری پیش بینی می شود.


برچسب ها: رگبار و رعد و برق - وزش باد شدید - سامانه بارشی - وزش باد - بارش باران - رعد و برق - اداره کل هواشناسی
آخرین اخبار سرویس:

تهران بارانی می شود

تهران بارانی می شود