مطالب مرتبط:
تصادف مرگبار در لهستان؛ برخورد خودروی سواری با نوجوان دوچرخه سوار در گذرگاه عابر پیاده
تصادف دو خودروی سواری در شرق تهران؛ چهار نفر مصدوم شدند
تصادف سه خودروی سواری در اهواز یک کشته و پنج مصدوم به جا گذاشت
یک کشته و 5 مصدوم در حادثه تصادف سه خودروی سواری در اهواز
تصادف مرگبار موتورسیکلت با خودروی خاور در شهر جدید امیرکبیر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 8 آبان 1405 ساعت 23:302026-10-30حوادث

تصادف دو خودروی سواری در گلیداغ؛ پنج نفر راهی مراکز درمانی شدند

تصادف دو خودروی سواری در گلیداغ؛ پنج نفر راهی مراکز درمانی شدند

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گلستان از مصدومیت پنج نفر در پی برخورد یک دستگاه خودروی پراید با تیبا در شهرستان مراوه تپه خبر داد.

- تصادف دو خودروی سواری در گلیداغ؛ پنج نفر راهی مراکز درمانی شدند مراوه تپه-مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گلستان از مصدومیت پنج نفر در پی برخورد یک دستگاه خودروی پراید با تیبا در شهرستان مراوه تپه خبر داد.

مرتضی سلیمی اظهارکرد: ساعت 16:08 روز 8 آبان ماه، گزارشی مبنی بر برخورد یک دستگاه پراید با خودروی تیبا در منطقه گلیداغ، جنب مسجد، به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر استان اعلام شد.

وی افزود: بلافاصله یک تیم عملیاتی متشکل از دو نیروی امدادی به همراه یک دستگاه آمبولانس از پایگاه چاتال به محل حادثه اعزام شد و اقدامات امدادی لازم را انجام داد.

سلیمی با اشاره به اینکه این حادثه هفت نفر حادثه دیده داشت، اظهار کرد: پنج نفر در این تصادف مصدوم شدند که دو نفر توسط آمبولانس هلال احمر و سه نفر نیز توسط عوامل اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان از رانندگان خواست با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و پرهیز از شتاب زدگی، ایمنی خود و دیگران را در جاده ها حفظ کنند.


برچسب ها: جمعیت هلال احمر - هلال احمر - مراکز درمانی - یک دستگاه - شهرستان مراوه تپه - مراوه تپه - جمعیت
آخرین اخبار سرویس:

تصادف دو خودروی سواری در گلیداغ؛ پنج نفر راهی مراکز درمانی شدند

تصادف دو خودروی سواری در گلیداغ؛ پنج نفر راهی مراکز درمانی شدند