مطالب مرتبط:
جزییات تصادف خودروی سانتافه با 10 عابر پیاده در عظیمیه کرج
جزییات تصادف خودروی سانتافه با 10 عابر پیاده در عظیمیه کرج
دو فوتی و یک مصدوم در تصادف سانتافه و پراید در محور اهواز ـ خرمشهر
تصادف یک کامیون و انفجار مخزن سوخت آن در عظیمیه کرج
تصادف مرگبار در لهستان؛ برخورد خودروی سواری با نوجوان دوچرخه سوار در گذرگاه عابر پیاده
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 7 آبان 1405 ساعت 15:452026-10-29حوادث

تصادف بامدادی سانتافه با 10 عابر و 2 خودرو در کرج

تصادف بامدادی سانتافه با 10 عابر و 2 خودرو در کرج

رییس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا از مجروح شدن 10 نفر در پی برخورد یک دستگاه خودروی سانتافه با عابران پیاده و 2 خودروی سواری در محدوده عظیمیه کرج خبر داد - سرهنگ داوود شکیبایی ریس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا در تشریح جزییات این حادثه اظهار کرد: ساعت 00:13 بامداد پنجشنبه 7 آبان، یک دستگاه خودروی سانتافه در محدوده میدان کوهنورد عظیمیه کرج با 10 نفر عابر پیاده و 2 دستگاه خودروی پژو پارس و پژو 206 برخورد کرد که در پی این حادثه، هر 10 عابر مصدوم شدند.

وی افزود: پس از وقوع حادثه، از راننده و سرنشین خودروی سانتافه تست سلامت گرفته شد .

راننده این خودرو برای انجام اقدامات قانونی به کلانتری تحویل داده شد و خودرو نیز به پارکینگ منتقل شد.

رییس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا با اشاره به آخرین وضعیت مصدومان این حادثه ادامه داد: بر اساس آخرین اطلاعات اعلام شده به پلیس راهور، 8 نفر از مصدومان پس از دریافت خدمات درمانی از بیمارستان ترخیص شده اند و 2 نفر همچنان تحت درمان هستند که خوشبختانه حال هردو نفر رو به بهبود است.

سرهنگ شکیبایی با بیان اینکه علت دقیق وقوع این تصادف همچنان در دست بررسی است، تصریح کرد: کارشناسان پلیس راهور در حال بررسی ابعاد حادثه هستند و اطلاعات تکمیلی متعاقباً اعلام خواهد شد.


برچسب ها: پلیس ترافیک - ترافیک شهری - پلیس راهور - راهور - سانتافه - حادثه - پلیس
آخرین اخبار سرویس:

تصادف بامدادی سانتافه با 10 عابر و 2 خودرو در کرج

تصادف بامدادی سانتافه با 10 عابر و 2 خودرو در کرج