مطالب مرتبط:
راکون؛ حیوان خانگی جدید لاکچری ها/ این حیوان مهاجم است نه اهلی!
سالانه تا 500 هزار مورد حیوان گزیدگی در کشور ثبت می شود
شدت افزایش قیمت لوازم خانگی را ببینید
هشدار درباره حیوان گزیدگی؛ 440 هزار گزش و 20 قربانی
461 میلیارد تومان برای مشاغل خانگی یزد؛ تسهیلات به چه طرح هایی می رسد؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 12 مهر 1405 ساعت 09:002026-10-04اجتماعي

راکون؛ حیوان خانگی جدید لاکچری ها


سازمان حفاظت محیط زیست درباره نگهداری راکون به عنوان حیوان خانگی هشدار داد و آن را گونه ای مهاجم دانست.

- به گزارش تابناک؛ مرتضی ظهرابی، معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست درباره مشاهده و نگهداری راکون به عنوان حیوان خانگی در برخی مناطق تهران اظهار کرد: راکون از نظر سازمان حفاظت محیط زیست یک گونه مهاجم است و متأسفانه در برخی مناطق کشور، از جمله استان های شمالی، وارد زیستگاه های طبیعی شده است.

وی با تأکید بر ضرورت جلوگیری از گسترش این گونه در کشور افزود: باید از ورود، تکثیر و توزیع راکون برای نگهداری در منازل جلوگیری شود؛ چراکه این حیوان برای نگهداری در محیط خانه مناسب نیست.

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: یکی از مشکلات درخصوص نگهداری حیوانات غیرمتعارف این است که ممکن است فرد پس از مدتی از نگهداری حیوان خسته شود یا دیگر امکان نگهداری از آن را نداشته باشد و در نهایت حیوان را در محیط های طبیعی رها کند.

ظهرابی تصریح کرد: رهاسازی گونه های غیربومی در طبیعت می تواند پیامد های جدی برای اکوسیستم داشته باشد؛ چراکه راکون از قدرت سازگاری بالایی برخوردار است و در صورت ورود به زیستگاه های طبیعی می تواند به سرعت با شرایط محیط سازگار شود.


برچسب ها: سازمان حفاظت محیط زیست - حفاظت محیط زیست - محیط زیست - نگهداری - زیست - حیوان خانگی - حیوان
آخرین اخبار سرویس:

راکون؛ حیوان خانگی جدید لاکچری ها

راکون؛ حیوان خانگی جدید لاکچری ها