مطالب مرتبط:
سرخط مهم ترین خبرهای 17مهرماه خراسان جنوبی
نماینده خراسان جنوبی در رقابت های 800 متر جام پرچم
تکلیف تعطیلی مدارس خراسان رضوی برای همیشه مشخص شد
تماشای بازی پارس جنوبی در کنار مدیرعامل سابق/ تجدید خاطرات خوب 10 سال پیش برای تارتار
بدهی 522 میلیارد تومانی مشترکان آب و فاضلاب خراسان جنوبی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 18 مهر 1405 ساعت 10:252026-10-10سياسي

بازارچه های مرزی خراسان جنوبی پس از سال ها تعطیلی احیا شوند


  نماینده مردم بیرجند، خوسف و درمیان در مجلس با تأکید بر ضرورت رونق بازارچه های مرزی، خواستار تسریع در رسمی شدن مرز گلورده و رفع مشکلات معیشتی مرزنشینان شد.

- بازارچه های مرزی خراسان جنوبی پس از سال ها تعطیلی احیا شوند بیرجند-  نماینده مردم بیرجند، خوسف و درمیان در مجلس با تأکید بر ضرورت رونق بازارچه های مرزی، خواستار تسریع در رسمی شدن مرز گلورده و رفع مشکلات معیشتی مرزنشینان شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن هاشمی صبح شنبه در دیدار رییس و اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی و مدیرکل امور مرزی و مرزنشینان وزارت کشور با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار کرد: بررسی های لازم در حوزه های مختلف امنیتی استان انجام شده و دستاوردهای خوبی به همراه داشته است، اما موضوع رونق مرزها و بازارچه های مرزی همچنان از مطالبات جدی مردم منطقه به شمار می رود.

وی با اشاره به شرایط معیشتی برخی ساکنان مناطق مرزی و عشایری افزود: خراسان جنوبی از ظرفیت های اقتصادی قابل توجهی برخوردار است، اما بخشی از این ظرفیت ها به دلیل محدودیت ها و تعطیلی بازارچه های مرزی به فرصت های بالفعل اقتصادی تبدیل نشده اند.

نماینده مردم بیرجند، خوسف و درمیان در مجلس با تأکید بر ضرورت پیگیری موضوع رسمی شدن مرزهای استان بیان کرد: انتظار داریم کمی


برچسب ها: بازارچه های مرزی - مرز - بازارچه - خراسان جنوبی - مرزنشینان - مشکلات معیشتی - مرزی
آخرین اخبار سرویس:

بازارچه های مرزی خراسان جنوبی پس از سال ها تعطیلی احیا شوند

بازارچه های مرزی خراسان جنوبی پس از سال ها تعطیلی احیا شوند