مطالب مرتبط:
دبیر شورای عالی امنیت ملی: شروط ایران در دست پاکستان و قطر است / در جلسه ای با پزشکیان و عراقچی، قرار شد که شروط را خودمان در آمریکا ابلاغ کنیم / اگر کشورهای منطقه نگذارند هواپیما های ایران سفر کنند فرودگاه های آنان هم نمی توانند پرواز داشته باشند
امنیت پزشکیان و عراقچی در نیویورک چگونه تامین می شود؟
امنیت پزشکیان و عراقچی در نیویورک چگونه تامین می شود؟ (+عکس)
به منظور شرکت و سخنرانی در هشتاد و یکمین مجمع عمومی سازمان ملل؛ دکتر پزشکیان دقایقی پیش وارد نیویورک شد
زمان دقیق سخنرانی پزشکیان در سازمان ملل
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 مهر 1405 ساعت 18:402026-09-23سياسي

واکاوی سخنرانی پزشکیان از منظر امنیت منطقه ای؛ «امنیت» و «ناامنی» جمعی است


سخنرانی رییس جمهور ایران در هشتاد و یکمین مجمع عمومی سازمان ملل حاوی نکات سلبی و ایجابی در خصوص امنیت منطقه ای است.

- به گزارش خبرنگار بین الملل تابناک، سخنرانی مسعود پزشکیان رییس جمهوری اسلامی ایران در هشتاد و یکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل، استدلال های او در خصوص امنیت منطقه ای حاوی نکاتی است که مبتنی بر رویکرد اصولی ایران از یک سو و تجارب ناشی از جنگ اخیر از سوی دیگر است.

امنیت به هم پیوسته و جمعی پزشکیان با بیان جمله در منطقه هیچ کس به تنهایی امنیت نخواهد داشت یا باهم امنیت می سازیم یا باهم در ناامنی زندگی می کنیم ، بر پیوستگی سرنوشت امنیتی کشور های منطقه تأکید کرد.

  این استدلال دو بعد دارد.

یک بعد ناظر بر وجه سلبی است بدین معنا که ناامنی در یک کشور (به ویژه ایران) به طور خودکار به ناامنی سایر کشور ها منتقل می شود؛ بنابراین هیچ کشوری نمی تواند با بی ثبات سازی همسایگانش، امنیت پایدار برای خود بخرد.

بعد دیگر استدلال پزشکیان ناظر بر وجه ایجابی است بدین معنا که راه حل، حرکت به سمت امنیت جمعی از طریق مکانیزم های واقعی همکاری دفاعی و پاسخ های مشترک به تهدیدها است.

استدلال مهم دیگر پزشکیان، نقد رویکردی است که به باور او اعتماد بین المللی را نابود کرده و در نتیجه، امکان هرگونه همکاری امنیتی پایدار را از بین می برد.


برچسب ها: امنیت - مجمع عمومی سازمان ملل - امنیت منطقه ای - امنیت منطقه - منطقه - ناامنی - رییس جمهوری اسلامی ایران
آخرین اخبار سرویس:

واکاوی سخنرانی پزشکیان از منظر امنیت منطقه ای؛ «امنیت» و «ناامنی» جمعی است

واکاوی سخنرانی پزشکیان از منظر امنیت منطقه ای؛ «امنیت» و «ناامنی» جمعی است