|
| پنجشنبه، 30 مهر 1405 ساعت 14:552026-10-22سياسي
جهانگیر رییس سازمان بازرسی با اشاره به دستور رییس قوه قضاییه در مورد نظارت بر شرکت های دولتی و وابسته به دولت، گفت: هیئت های بازرسی در سراسر کشور تشکیل شده اند تا عملکرد این شرکت ها را به طور کامل بررسی کنند.
- به گزارش جماران، جهانگیر، رییس سازمان بازرسی در دیدار با آیت الله علم الهدی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد مقدس یکی از وظایف اساسی سازمان بازرسی را صیانت از حقوق اجتماعی، بیت المال و نظارت بر اجرای صحیح قانون عنوان کرد و گفت: تلاش ما در این دوره این است که از پرداختن به کار های کوچک پرهیز کرده و به جای آن، بستر های فساد را شناسایی کنیم.
وی همچنین با اشاره به دستور رییس قوه قضاییه در مورد نظارت بر شرکت های دولتی و وابسته به دولت، تصریح کرد که در همین راستا، هیئت های بازرسی در سراسر کشور تشکیل شده اند تا عملکرد این شرکت ها را به طور کامل بررسی کنند.
رییس سازمان بازرسی خاطرنشان کرد که بر اساس یک نگاه کلان، کار ویژه ای در سازمان بازرسی کل کشور طراحی شده است.
آیت الله علم الهدی نیز در این نشست، وضعیت سازمان بازرسی را بسیار خوب ارزیابی کرد و حمایت های این سازمان از دستگاه های دولتی را نکته ای مثبت دانست.
برچسب ها: سازمان بازرسی -
رییس سازمان بازرسی -
بازرسی -
رییس سازمان -
سازمان -
شرکت های دولتی -
دولت |
آخرین اخبار سرویس:
|
رییس سازمان بازرسی: هیئت های بازرسی در سراسر کشور عملکرد شرکت های دولتی و وابسته به دولت را بررسی می کنند / تمرکز سازمان بازرسی بر شناسایی بسترهای فساد و صیانت از بیت المال / نظارت بر اجرای صحیح قانون و پیشگیری از فساد در دستگاه های دولتی در دستور کار است
رییس سازمان بازرسی: هیئت های بازرسی در سراسر کشور عملکرد شرکت های دولتی و وابسته به دولت را بررسی می کنند / تمرکز سازمان بازرسی بر شناسایی بسترهای فساد و صیانت از بیت المال / نظارت بر اجرای صحیح قانون و پیشگیری از فساد در دستگاه های دولتی در دستور کار است
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.