مطالب مرتبط:
تصمیم جدید دولت برای واریز یارانه نقدی | افزایش اعتبار کالابرگ فقط برای این گروه از خانوارها
از وعده افزایش کالابرگ تا شکایت در ایکائو؛ دو محور خبری سخنگوی دولت
دلار آزاد 40 درصد گران تر از دلار دولتی؛ اعتبار کالابرگ چقدر باید افزایش یابد؟
مبلغ کالابرگ مهر 1405 چقدر است؟ جزییات افزایش اعتبار، زمان شارژ و واریز کالابرگ 2 میلیونی
رقم اعتبار کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد/ احتمالا در استان های شمالی با مشکل گاز مواجه باشیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 7 مهر 1405 ساعت 11:502026-09-29اقتصادي

مهاجرانی: اعتبار کالابرگ افزایش می یابد؛ فعلاً خبری از افزایش حقوق کارکنان دولت نیست


مهاجرانی سخنگوی دولت از افزایش اعتبار کالابرگ برای حمایت از اقشار کم درآمد خبر داد و گفت منابع حاصل از افزایش قیمت بنزین نیز به این طرح اختصاص می یابد.

- به گزارش جماران، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در نشست خبری خود که صبح امروز برگزار شد، با اشاره به برنامه های دولت در فاصله برگزاری دهمین نشست سخنگویی تا نشست امروز، گفت: در این فاصله، سفر رییس جمهور به نیویورک و سخنرانی ایشان در سازمان ملل را داشتیم که بازتاب عزت و اقتدار ایران بود.

سخنگوی دولت افزود: ترکیب کردن صدای مظلومیت مردم و در عین حال اقتدار، کار هنرمندانه ای بود که رییس جمهور به درستی انجام داد.

ایشان تأکید کردند که ما آغازگر جنگ نبوده ایم و طی بیش از سه قرن نیز آغازگر جنگ نبوده ایم، اما همیشه در دفاع بسیار مصمم هستیم.

مهاجرانی ادامه داد: اکنون نیز در هفته دفاع مقدس قرار داریم و یاد همه بزرگ زنان و بزرگ مردانی را گرامی می داریم که جان عزیز خود را برای دفاع از این آب و خاک تقدیم کردند.

وی تأکید کرد: رییس جمهور بر دوستی با همسایگان و منطقه، حل مسائل، عدالت و قانون گرایی تأکید داشتند و همچنین بر حق دفاع مشروع که طبق قطعنامه 3314 سازمان ملل برای هر کشور به رسمیت شناخته شده است، تأکید کردند.


برچسب ها: مهاجرانی - سخنگوی دولت - سخنگوی - افزایش - افزایش حقوق کارکنان دولت - دولت - رییس جمهور
آخرین اخبار سرویس:

مهاجرانی: اعتبار کالابرگ افزایش می یابد؛ فعلاً خبری از افزایش حقوق کارکنان دولت نیست

مهاجرانی: اعتبار کالابرگ افزایش می یابد؛ فعلاً خبری از افزایش حقوق کارکنان دولت نیست