مطالب مرتبط:
چرا قهرمانان زن را کمتر روایت کردیم و میدان را به دشمن سپردیم؟
بعد از جنگ چه بر سر زندگی زنان آمد؟ روایت شش زن از بیکاری و بدهی
ولایتی: دشمن با جنگ نرم به دنبال تضعیف هویت دینی و انقلابی جوانان است
شمار مجروحان نظامی آمریکا در جنگ علیه ایران به 861 نفر رسید
استقامت و هوشیاری، راهکار مقابله با توطئه های دشمن
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 مهر 1405 ساعت 22:052026-09-26سياسي

جنگ فقط در میدان نظامی نیست؛ روایت گری هم سنگر مقابله با دشمن است


معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان با تاکید به اینکه جنگ امروز تنها در میدان نظامی دنبال نمی شود، گفت: روایتگری هم سنگر مقابله با دشمن است.

- جنگ فقط در میدان نظامی نیست؛ روایت گری هم سنگر مقابله با دشمن است سمنان- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان با تاکید به اینکه جنگ امروز تنها در میدان نظامی دنبال نمی شود، گفت: روایتگری هم سنگر مقابله با دشمن است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی آقا براری شامگاه شنبه در آیین اختتامیه عهدواره روایت حماسه در سمنان با اشاره به نقش رسانه ها در پوشش رویدادهای دوران جنگ اظهار کرد: در جریان حملات دشمن، مردم اخبار و تصاویر حوادث را لحظه به لحظه دنبال می کردند، اما دشواری های تولید، انتقال و انتشار این محتوا در شرایط بحرانی کمتر دیده می شد.

وی با اشاره به آسیب دیدن برخی مراکز و زیرساخت ها افزود: مراکز، آنتن ها و دکل های انتقال تصاویر هدف قرار گرفتند، اما نیروهای فنی با وجود شرایط دشوار تلاش کردند روند انتقال و پخش اخبار در نقاط مختلف کشور، از جمله استان سمنان، متوقف نشود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان با بیان اینکه جنگ امروز به تجهیزات نظامی محدود نیست، یادآور شد: عملیات روانی و جنگ شناختی با هدف ایجاد بستر برای اقدامات بعدی دنبال می شود و در چنین شرایطی، روا


برچسب ها: مقابله با دشمن - استاندار سمنان - روایت - مقابله - سمنان - میدان - نظامی
آخرین اخبار سرویس:

جنگ فقط در میدان نظامی نیست؛ روایت گری هم سنگر مقابله با دشمن است

جنگ فقط در میدان نظامی نیست؛ روایت گری هم سنگر مقابله با دشمن است