مطالب مرتبط:
خبرگزاری یمن: جنگنده های عربستان یک مدرسه را در تعز با خاک یکسان کردند
حمله عربستان به یک مدرسه در یمن برای سومین بار
محاصره هوایی در کنار محاصره دریایی؛ فشار مضاعف بر تجارت ایران چه تبعاتی دارد؟
ادعای نماینده آمریکا در سازمان ملل: تهران همه چیز را از همان ابتدا می خواهد/ طرح توافق 7 روزه ایران رد شد، زیرا این کشور خواستار دسترسی به میلیاردها دلار از دارایی های مسدود شده خود، لغو تحریم های نفتی و پایان محاصره دریایی آمریکا شده بود و تنها پس از آن حاضر به ورود به مذاکرات مÛ
صنعا: عربستان خادم آمریکا و اسراییل است/پاسخ قاطعی به سعودی ها می دهیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 7 مهر 1405 ساعت 06:052026-09-29بين الملل

صنعا خواستار فشار جامعه جهانی به عربستان برای رفع محاصره یمن شد


وزارت امور خارجه یمن خواستار اعمال فشار جامعه جهانی بر عربستان برای توقف هدف قرار دادن غیرنظامیان و پایان دادن به محاصره یمن شد.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه المسیره، وزارت امور خارجه یمن اعلام کرد که به دنبال حمله عربستان به بازار مرکزی تعز در منطقه مفرق ماویه ، بر اساس آمار اولیه، 47 غیرنظامی کشته و زخمی شدند.

وزارت امور خارجه یمن همچنین اعلام کرد یادداشت هایی درباره جنایت هدف قرار دادن بازار مرکزی تعز برای سازمان ملل متحد، شورای امنیت، اتحادیه های اروپا و آفریقا ارسال کرده است.

این وزارتخانه هدف قرار دادن اماکن و بازارهای غیرنظامی را نقض آشکار حقوق بین الملل بشردوستانه و ادامه جنایاتی دانست که به گفته آن، عربستان سعودی طی 12 سال گذشته انجام داده است.

وزارت امور خارجه یمن از جامعه جهانی خواست به عربستان برای توقف هدف قرار دادن غیرنظامیان، پایان دادن به تجاوز و رفع محاصره یمن فشار وارد کند.

این وزارتخانه همچنین اعلام کرد جامعه جهانی در قبال سکوت در برابر جنایات جنگی در یمن، مسئولیت قانونی و اخلاقی دارد.

وزارت امور خارجه یمن در پایان تأکید کرد این کشور بر اساس تمامی قوانین و منشورهای بین المللی، حق مشروع دفاع از خود و مقابله با اقدامات خصمانه را دارد.


برچسب ها: وزارت امور خارجه - امور خارجه - عربستان - وزارت - غیرنظامیان - خارجه - محاصره یمن
آخرین اخبار سرویس:

صنعا خواستار فشار جامعه جهانی به عربستان برای رفع محاصره یمن شد

صنعا خواستار فشار جامعه جهانی به عربستان برای رفع محاصره یمن شد