مطالب مرتبط:
ایران صاحب منظومه های ماهواره های سنجشی و تصویربرداری با رزولوشن یک متر می شود 
تیم ملی رولر اسکی ایران در قهرمانی آسیا صاحب مدال برنز شد
عنوان چهارمی برای میکس 4 در 400 متر ایران
رییس سازمان فضایی ایران: طراحی و ساخت بیش از 30 ماهواره در دستور کار کشور
تلاش های میانجی گرانه میان آمریکا و ایران، محور سفر گوترش به پاکستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 14 مهر 1405 ساعت 15:252026-10-06فناوري

ایران صاحب منظومه های ماهواره ای با دقت تصویربرداری یک متر می شود


رییس سازمان فضایی ایران از طراحی و ساخت چندین ماهواره سنجشی با دقت تصویربرداری یک متر خبر داد.

- ایران صاحب منظومه های ماهواره ای با دقت تصویربرداری یک متر می شود رییس سازمان فضایی ایران از طراحی و ساخت چندین ماهواره سنجشی با دقت تصویربرداری یک متر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، حسین سالاریه معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رییس سازمان فضایی ایران در نشست تخصصی نقش ماهواره های بومی و کاربرد تصاویر ماهواره ها در تولید، پایش و پردازش اطلاعات مکانی ، با تأکید بر ضرورت توسعه کاربردهای داده های ماهواره ای، اظهار کرد: تصاویر ماهواره ای نباید صرفاً برای تولید تصویر در اختیار کشور قرار گیرد، بلکه این داده ها باید در اختیار نهادهای تخصصی قرار گرفته و به محصولات دارای ارزش افزوده تبدیل شوند.

توسعه ماهواره های سنجشی با دقت تصویربرداری یک متر سالاریه با اشاره به نقش ماهواره ها در تأمین سریع داده های زمینی گفت: ماهواره ها از سریع ترین ابزارها برای دسترسی به داده های سطح زمین هستند و یک ماهواره می تواند در مدت کوتاهی بخش وسیعی از کشور را داده برداری کند؛ بنابراین افزایش تعداد ماهواره ها و ارتقای دقت تصویربرداری آنها، زمان دسترسی به اطلاعات را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.


برچسب ها: ماهواره - سازمان فضایی ایران - ارتباطات و فناوری اطلاعات - تصویربرداری - سازمان فضایی - ارتباطات و فناوری - رییس سازمان
آخرین اخبار سرویس:

ایران صاحب منظومه های ماهواره ای با دقت تصویربرداری یک متر می شود

ایران صاحب منظومه های ماهواره ای با دقت تصویربرداری یک متر می شود