مطالب مرتبط:
هاآرتص: نتانیاهو در آستانه انتخابات به دنبال تشدید تنش های امنیتی است
هاآرتص: نتانیاهو در آستانه انتخابات به دنبال تشدید تنش های امنیتی است
ادعای آکسیوس/ تصمیم آمریکا درباره ایران در آستانه انتخابات
نتانیاهو در انتخابات شکست هم بخورد سیاست اسراییل مقابل ایران تغییر نخواهد کرد
واکنش نتانیاهو به اظهارات اوباما درباره زمین دزدی اسراییل
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 مهر 1405 ساعت 09:202026-10-17بين الملل

دعوای نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات کنست بالا گرفت


درپی انتقاد تند رییس جمهور اسبق آمریکا از رژیم صهیونیستی در آستانه انتخابات پارلمانی سرزمین های اشغالی، بار دیگر اختلافات میان وی و نخست وزیر رژیم صهیونیستی بالا گرفته است.

اختلافات میان بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و باراک اوباما، رییس جمهور اسبق آمریکا در آستانه انتخابات پارلمانی این رژیم که قرار است 27 اکتبر (پنج آبان) برگزار شود، بار دیگر به کانون توجه بازگشته است؛ انتخاباتی که پیش بینی می شود رقابت در آن نزدیک باشد.

طبق گزارش الجزیره، روابط این دو سیاستمدار در سال هایی که هر دو در قدرت بودند، همواره با تنش همراه بود و اکنون، نزدیک به یک دهه پس از پایان دومین دوره ریاست جمهوری اوباما، اختلافات آنها دوباره شدت گرفته است.

در همین راستا، نتانیاهو بدون آنکه نامی از اوباما ببرد، از اظهارات اخیر رییس جمهور پیشین آمریکا انتقاد کرد.

اوباما پیش تر گفته بود رژیم صهیونیستی در نحوه برخورد با فلسطینی ها، برتری اخلاقی خود را از دست داده است.

اوباما روز سه شنبه در نشستی در بلفاست گفت: وقتی رییس جمهور بودم، این موضوع را مستقیماً به نتانیاهو گفتم که در مقطعی، برای شکستن این چرخه، طرف قدرتمندتر به دلیل برخورداری از قدرت، مسئولیت بیشتری بر عهده دارد.


برچسب ها: رژیم صهیونیستی - نخست وزیر رژیم صهیونیستی - رییس جمهور اسبق آمریکا - انتخابات پارلمانی - صهیونیستی - انتخابات - رییس جمهور
آخرین اخبار سرویس:

دعوای نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات کنست بالا گرفت

دعوای نتانیاهو و اوباما در آستانه انتخابات کنست بالا گرفت