مطالب مرتبط:
چین از ایران و آمریکا خواست به توافق اسلام آباد بازگردند
چین خواستار بازگشت ایران و آمریکا به توافق اسلام آباد شد
چرا مقاومت لبنان توافق چارچوب را «خیانت» و تفاهم نامه اسلام آباد را «پیروزی» می خواند؟
آکسیوس منتظر یک معجزه برای توافق ایران و آمریکا
آکسیوس منتظر یک معجزه برای توافق ایران و آمریکا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 مهر 1405 ساعت 14:052026-09-30بين الملل

چین: ایران و آمریکا به توافق اسلام آباد بازگردند


سخنگوی وزارت امور خارجه چین با بیان اینکه کشورش برای بازگشت صلح به خاورمیانه تلاش خود را ادامه می دهد، بار دیگر خواستار بازگشت ایران و آمریکا به توافق اسلام آباد شد.

- به گزارش جماران، به نقل از شبکه تلویزونی چین، گوئو جیاکون در نشست خبری امروز چهارشنبه، اظهار داشت که چین از حل اختلافات از طریق مسیرهای سیاسی و دیپلماتیک حمایت می کند و امیدوار است که ایران و آمریکا به راه حل های مسالمت آمیز پایبند باشند، به تفاهم اسلام آباد بازگردند و در اسرع وقت مذاکرات را از سر بگیرند وی با بیان اینکه چین همواره تلاش خود برای توقف جنگ و ایجاد صلح به کار گرفته است، افزود: ما مایل هستیم با استفاده از ابتکارات و دیدگاه هایی شی جین پینگ رییس جمهوری این کشور که برای دستیابی به صلح و ثبات در خاورمیانه مطرح شده بود، برای بازگرداندن صلح و آرامش قوری به منطقه خلیج فارس، به تلاش های خود ادامه دهیم.

شی پیشتر در دیدار با دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا تاکید داشت که پکن از بازگشت تهران و واشنگتن به توافق اسلام آباد استقبال و حمایت می کند.

گوئو جیاکون همچنین چهارشنبه گذشته در واکنش به تحریم های آمریکا علیه کشورهای که به هواپیمای های ایرانی اجازه فرود دهد، اظهار داشت: ما قاطعانه با تحریم های یکجانبه و غیرقانونی که مبنایی در حقوق بین الملل ندارند


برچسب ها: ایران و آمریکا - اسلام آباد - سخنگوی وزارت امور خارجه - وزارت امور خارجه چین - آمریکا - خاورمیانه - اسلام
آخرین اخبار سرویس:

چین: ایران و آمریکا به توافق اسلام آباد بازگردند

چین: ایران و آمریکا به توافق اسلام آباد بازگردند