مطالب مرتبط:
افشاگری ساجده سلیمانی از دلیل جدایی اش از صداوسیما+ فیلم
استاندار: آذربایجان شرقی باید به آزمایشگاه مرجع استاندارد کشور تبدیل شود
ثبت نام گازسوز کردن خودرو رایگان 1405؛ شرایط و سامانه تبدیل خودرو به دوگانه سوز
ویدیو / انتقاد فلاحت پیشه از کنوانسیون خزر: رابطه استثماری گذشته با شوروی را تبدیل به کنوانسیون نکنیم
آخرین وضعیت ساماندهی کارکنان دولت در 8 مهر 1405؛ ثبت اطلاعات نیروهای شرکتی، پرداخت مستقیم حقوق و تکلیف تبدیل وضعیت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 مهر 1405 ساعت 21:252026-09-30فرهنگي

صداوسیما «جهاد عشایر عرب خوزستان» را تبدیل به فیلم کند


نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس گفت: صداوسیما باید با تولید فیلم و مستند، حماسه جهاد عشایر عرب خوزستان در برابر استعمار را به تصویر بکشد.

- به گزارش خبرنگار مهر، سید محسن موسوی زاده عصر امروز چهارشنبه در دیدار با پیمان جبلی رییس سازمان صداوسیما بر ضرورت توجه بیشتر به ظرفیت های تاریخی و فرهنگی خوزستان تأکید و اظهار کرد: بخش هایی از تاریخ مقاومت و مبارزات مردم خوزستان در برابر استعمار به ویژه نقش عشایر عرب این استان، نیازمند معرفی و بازنمایی شایسته در رسانه ملی است.

وی افزود: ظرفیت های تاریخی و فرهنگی خوزستان می تواند دستمایه تولید آثار فاخر تلویزیونی و سینمایی قرار گیرد و پیشنهاد ما ساخت فیلم یا مجموعه تلویزیونی درباره جهاد عشایر عرب خوزستان است.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت تولید یک مستند تاریخی درباره وقایع مبارزه با استعمار در خوزستان تصریح کرد: پرداخت دقیق، مستند و هنرمندانه به این رویدادها می تواند ضمن حفظ و انتقال میراث تاریخی استان به نسل های آینده، بخش هایی از تاریخ مقاومت مردم خوزستان را برای مخاطبان سراسر کشور روایت کند.

موسوی زاده در پایان خواستار بررسی این پیشنهادها در سازمان صداوسیما شد و بر لزوم استفاده از ظرفیت هنرمندان و پژوهشگراÙ


برچسب ها: خوزستان - عشایر عرب - صداوسیما - نماینده مردم - تاریخ - عشایر - رییس سازمان صداوسیما
آخرین اخبار سرویس:

صداوسیما «جهاد عشایر عرب خوزستان» را تبدیل به فیلم کند

صداوسیما «جهاد عشایر عرب خوزستان» را تبدیل به فیلم کند