مطالب مرتبط:
پزشکان خراسان رضوی 30 درصد کمتر از میانگین کشور درآمد دارند
جدول رده بندی مدالی بازی های پاراآسیایی 2026+ جایگاه ایران
تمدید جایگاه بین المللی انستیتو پاستور ایران/ بخش هاری همکار سازمان جهانی بهداشت باقی ماند
نقش آفرینی 20 هزار بانوی فرهنگی؛ ضرورت حمایت و ارتقای جایگاه بانوان در آموزش و پرورش مازندران
چالش های تازه در جایگاه های بنزین/ مدیر سامانه سوخت شفاف سازی کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 28 مهر 1405 ساعت 16:202026-10-20اجتماعي

حق شناس: گیلان جایگاه دوم تعداد پزشکان کشور را دارد


استاندار گیلان با اشاره به جایگاه دوم این استان از نظر تعداد پزشکان در کشور گفت: تداوم درخشش نام آوران گیلانی در سال های آینده در گرو توجه و تأمین امکانات کافی است.

- رشت- استاندار گیلان با اشاره به جایگاه دوم این استان از نظر تعداد پزشکان در کشور گفت: تداوم درخشش نام آوران گیلانی در سال های آینده در گرو توجه و تأمین امکانات کافی است.

به گزارش خبرنگار مهر، هادی حق شناس عصر سه شنبه در آیین تجلیل از رتبه های برتر کنکور سراسری استان گیلان در اداره کل آموزش و پرورش رشت، ضمن تبریک به دانشجویان و خانواده هایشان اظهار کرد: مهم ترین دستاورد تحصیل، دانش و تخصص در خدمت به خلق است.

وی با اشاره به نقش مؤثر خانواده در کسب این موفقیت ها گفت: این موفقیت فارغ از مطالعه، سعی و کوشش دانش آموزان، با همراهی خانواده ها به دست آمده است و جای قدردانی دارد.

استاندار گیلان ضمن تأکید بر تشخیص درست و ایجاد محیط امن برای فرزندان از سوی خانواده ها تصریح کرد: کسب این رتبه های برتر حاصل مجموعه ای از مؤلفه های مختلف از جمله برنامه ریزی صحیح، مدرسه، معلم و محیط سالم بوده است.

حق شناس به جایگاه دوم گیلان از نظر تعداد پزشکان در کشور اشاره کرد و عنوان کرد: از مجموع هزار جراح مغز و اعصاب، 350 نفر معادل 35 درصد در گیلان هستند.


برچسب ها: استاندار گیلان - گیلان - استان - استاندار - خانواده - اداره کل آموزش و پرورش - خانواده ها
آخرین اخبار سرویس:

حق شناس: گیلان جایگاه دوم تعداد پزشکان کشور را دارد

حق شناس: گیلان جایگاه دوم تعداد پزشکان کشور را دارد