مطالب مرتبط:
جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک طرفه می شوند
آخرین وضعیت ترافیکی جاده ها و آزادراه ها
جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک طرفه می شوند
شوک بزرگ در فوتبال اسپانیا: لیونل مسی رسماً مالک یک باشگاه شد! آغاز پروژه جاه طلبانه فوق ستاره آرژانتینی
حسرت ادامه دار برای گلزنی؛/ طارمی در تیم ملی 6 قفله شد!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 10 مهر 1405 ساعت 17:452026-10-02حوادث

آزادراه قزوین–کرج قفل شد!


رییس پلیس راه استان قزوین از برخورد چهار وسیله نقلیه و واژگونی کامیون حامل بار سیب در آزادراه قزوین–کرج خبر داد و گفت: این حادثه 2 لاین مسیر را حدود 2 ساعت مسدود کرد.

- به گزارش تابناک؛ سرهنگ حسین تقی خانی اظهار کرد: ساعت 4:30 بامداد امروز در کیلومتر 10 لاین جنوبی آزادراه قزوین–کرج، حوالی شهر محمدیه، یک دستگاه سواری پژو 405 با یک دستگاه اتوبوس برخورد کرد.

وی افزود: پس از برخورد اولیه، پژو 405 با یک دستگاه وانت نیسان و یک دستگاه کامیون باری بنز نیز برخورد داشت که در پی برخورد با کامیون بنز، این خودرو که حامل بار سیب بود، در سطح آزادراه واژگون شد.

رییس پلیس راه استان قزوین ادامه داد: در پی واژگونی کامیون و ریختن بار سیب در سطح آزادراه، 2 لاین عبوری مسدود شد و تردد خودروها در این محدوده با اختلال مواجه شد.

بیشتر بخوانید تقی خانی با اشاره به حضور به موقع مأموران پلیس راه در محل حادثه گفت: مأموران ضمن ایمن سازی محدوده و مدیریت تردد، اقدامات لازم را برای جلوگیری از وقوع تصادفات ثانویه انجام دادند.

وی تصریح کرد: عملیات پاکسازی و جمع آوری بار ریخته شده و جابه جایی کامیون با حضور عوامل اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای و جرثقیل حاضر در محل انجام شد و پس از حدود 2 ساعت، با توجه به حجم بار ریخته شده در سطح آزادراه، مسیر به طور کامل پاکسازی و بØ


برچسب ها: رییس پلیس راه استان - آزادراه - یک دستگاه - برخورد - واژگونی کامیون - پلیس راه استان - قزوین
آخرین اخبار سرویس:

آزادراه قزوین–کرج قفل شد!

آزادراه قزوین–کرج قفل شد!