مطالب مرتبط:
زیدآبادی: ترامپ می گوید در ایران هیچ کس رییس جمهور نمی شود/ اتفاقا در اینجا همه می خواهند رییس جمهور شوند!/ آن هم به شیوه هایی که به عقل جن نمی رسد
پاسخ کرباسچی به یک سوال؛ آیا رییس جمهور در ایران اختیار دارد با رییس جمهور آمریکا ملاقات کند؟
وزیر کشور پس از دیدار با رییس جمهور آذربایجان: دو سند همکاری بین ایران و جمهوری آذربایجان تدوین می شود
پاسخ زلنسکی به ترامپ: رییس جمهور را فقط مردم تعیین می کنند
رییس گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان پاسخ ترامپ درباره مسدود کردن مرز ایران با ترکیه و پاکستان را داد/ ورود کالا با مانع روبه رو شده است؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 مهر 1405 ساعت 16:102026-10-13سياسي

زیدآبادی: ترامپ اگر می دانست در ایران افراد به چه قیمتی حاضرند رییس جمهور شوند، این همه دری وری نمی گفت!


ترامپ می گوید در ایران هیچ کس رییس جمهور نمی شود.

اتفاقا در اینجا همه می خواهند رییس جمهور شوند، آن هم به شیوه هایی که به عقل جن نمی رسد! - زیدآبادی: ترامپ اگر می دانست در ایران افراد به چه قیمتی حاضرند رییس جمهور شوند، این همه دری وری نمی گفت! احمد زیدآبادی نوشت: ترامپ می گوید در ایران هیچ کس رییس جمهور نمی شود.

اتفاقا در اینجا همه می خواهند رییس جمهور شوند، آن هم به شیوه هایی که به عقل جن نمی رسد! احمد زیدآبادی فعال اصلاح طلب، در کانال تلگرامی خود نوشت: دونالد ترامپ برای nمین بار تکرار کرده است: مشکل همین است.

هیچ کس نمی خواهد رییس جمهوری ایران شود.

آنها نام افراد را یکی یکی می خوانند و می پرسند چه کسی می خواهد رییس جمهوری شود؟ هیچ کس نمی خواهد.

ترامپ واقعاً اطلاعاتش در مورد ایران را از چه منابع و کانال هایی به دست می آورد؟ آیا منابعش او را فریب می دهند یا اینکه مثل اَیبر چاپی ولایت ما، از یاوه گویی لذت می برد؟ از قضا مشکل ایران دقیقاً متضاد و معکوس آن چیزی است که ترامپ ادعا کرده است.

در اینجا مشکل این نیست که هیچ کس نمی خواهد رییس جمهور شود، مشکل دقیقاً آن است که همه می خواهند رییس جمهور شوند! آن هم به شیوه هایی که به عقل جن نمی رسد و به بهایی که مملکت را ویران می کند! عجیب اینکه هر چه وضعیت جامعه سخت تر و ادارهٔ امور کشور طاقت فØ


برچسب ها: رییس جمهور - جمهور - رییس - زیدآبادی - ترامپ - در ایران - ایران
آخرین اخبار سرویس:

زیدآبادی: ترامپ اگر می دانست در ایران افراد به چه قیمتی حاضرند رییس جمهور شوند، این همه دری وری نمی گفت!

زیدآبادی: ترامپ اگر می دانست در ایران افراد به چه قیمتی حاضرند رییس جمهور شوند، این همه دری وری نمی گفت!