مطالب مرتبط:
روایت طائب از کمک به پزشکیان؛ جلسات متعددی با رییس جمهور داریم/ ایشان معتقد به نقش موثر سازمان بسیج است
سفر معاون اجرایی رییس جمهور به استان آذربایجان شرقی
نایب رییس کامیون داران: افزایش کرایه ها کافی نیست، نظارت بر هزینه ها ضروری است
رییس اتحادیه املاک: انتظار جهش قیمت مسکن تا پایان سال را ندارم
خبر مهم رییس کانون بازنشستگان برای بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 22 مهر 1405 ساعت 23:302026-10-14اقتصادي

رییس دامپزشکی سنقروکلیایی: 13 کیلوگرم گوشت فاسد امحا شد


رییس اداره دامپزشکی سنقروکلیایی از شناسایی و امحای 13 کیلوگرم گوشت قرمز فاسد و غیرقابل مصرف در این شهرستان خبر داد.

- رییس دامپزشکی سنقروکلیایی: 13 کیلوگرم گوشت فاسد امحا شد کرمانشاه - رییس اداره دامپزشکی سنقروکلیایی از شناسایی و امحای 13 کیلوگرم گوشت قرمز فاسد و غیرقابل مصرف در این شهرستان خبر داد.

محمد ایمانی سنجر در گفتگو با خبرنگار مهر، از کشف و امحای 13 کیلوگرم گوشت قرمز فاسد در جریان نظارت های بهداشتی کارشناسان دامپزشکی سنقروکلیایی خبر داد.

وی اظهار کرد: این مقدار گوشت در جریان بازرسی های مستمر کارشناسان اداره دامپزشکی شهرستان از مراکز مرتبط شناسایی و جمع آوری شد.

رییس اداره دامپزشکی سنقروکلیایی افزود: پس از شناسایی محموله و اطمینان از غیرقابل مصرف بودن آن برای انسان، گوشت فاسد به منظور جلوگیری از تهدید سلامت شهروندان امحا شد.

ایمانی سنجر با تأکید بر اهمیت رعایت ضوابط بهداشتی در عرضه فرآورده های خام دامی، بر ادامه بازرسی های کارشناسان دامپزشکی از مراکز عرضه این محصولات تأکید کرد.

وی از شهروندان خواست برای اطمینان از سلامت مواد غذایی، گوشت قرمز و سایر فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و تحت نظارت تهیه کنند.


برچسب ها: سنقروکلیایی - دامپزشکی - اداره دامپزشکی - کیلوگرم - رییس اداره - گوشت - شناسایی
آخرین اخبار سرویس:

رییس دامپزشکی سنقروکلیایی: 13 کیلوگرم گوشت فاسد امحا شد

رییس دامپزشکی سنقروکلیایی: 13 کیلوگرم گوشت فاسد امحا شد