مطالب مرتبط:
بازدید معاون اجرایی رییس جمهور از طرح تولید آهن اسفنجی و اجرای طرح پزشک خانواده
لزوم اجرای طرح «تورم صفر» با رویکرد عدالت محور در تهران
تأکید رییس کل دادگستری خراسان شمالی بر بهبود معیشت قضات و کارکنان
قائم پناه: صدای مردم باید در سفرهای استانی رییس جمهور شنیده شود
800 میلیارد ریال برای اجرای سد سجادرود اختصاص یافت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 17 مهر 1405 ساعت 10:252026-10-09سياسي

رییس کل دادگستری لرستان: دادگستری باید پناهگاه امن مردم و مأمن اجرای عدالت باشد


رییس کل دادگستری لرستان با تأکید بر ضرورت تکریم ارباب رجوع و صیانت از حقوق شهروندی گفت: مردم باید دادگستری را پناهگاه امن خود و مأمنی برای احقاق حق و اجرای عدالت بدانند.

- لرستان (ایسنا) - رییس کل دادگستری لرستان با تأکید بر ضرورت تکریم ارباب رجوع و صیانت از حقوق شهروندی گفت: مردم باید دادگستری را پناهگاه امن خود و مأمنی برای احقاق حق و اجرای عدالت بدانند.

عمران علی محمدی در جریان بازدید از حوزه قضایی شهرستان دلفان که با همراهی جمعی از معاونان رییس کل دادگستری و دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان انجام شد، ضمن بررسی روند خدمت رسانی به شهروندان، از تلاش های کارکنان قضایی و اداری این شهرستان قدردانی کرد.

وی در این بازدید از بخش های مختلف دادگاه، دادسرا، دادگاه صلح و شورای حل اختلاف شهرستان دلفان دیدن کرد و از نزدیک در جریان روند رسیدگی به پرونده ها، نحوه ارائه خدمات قضایی و مشکلات مراجعان قرار گرفت.

رییس کل دادگستری لرستان هدف از این بازدیدهای نظارتی را بررسی دقیق عملکرد مجموعه های قضایی و اداری عنوان کرد و افزود: خوشبختانه کارکنان حوزه قضایی دلفان با انگیزه مضاعف و روحیه جهادی، هم در ساعات اداری و هم خارج از وقت اداری، برای خدمت رسانی به مردم تلاش می کنند.


برچسب ها: رییس کل دادگستری لرستان - رییس کل دادگستری - دادگستری - دادگستری لرستان - تکریم ارباب رجوع - رییس کل - شهرستان دلفان
آخرین اخبار سرویس:

رییس کل دادگستری لرستان: دادگستری باید پناهگاه امن مردم و مأمن اجرای عدالت باشد

رییس کل دادگستری لرستان: دادگستری باید پناهگاه امن مردم و مأمن اجرای عدالت باشد