مطالب مرتبط:
تبیین بصیرت زینبی و نقش جهاد تبیین در مقابله با جنگ شناختی و روایت سازی دشمن
جنگ اقتصادی و شناختی، ابزار دشمن برای تضعیف ایران است
فعالیت در عرصه فرهنگی برای مقابله با جنگ شناختی دشمن مصداق جهاد کبیر است
جدول تاریخ واریز حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی بر اساس حروف الفبا در مهر 1405؛ زمان پرداخت حقوق اعلام شد
بازنشستگان تامین اجتماعی منتظر واریز معوقه اردیبهشت نباشند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 28 مهر 1405 ساعت 21:452026-10-20سياسي

فعالان اجتماعی، یاران جنگ شناختی هستند


معاون وزیر و رییس سازمان امور اجتماعی کشور با تاکید بر نقش تعیین کننده فعالان اجتماعی در فضای مجازی، آنان را سربازان خط مقدم جنگ شناختی خواند.

- رییس سازمان امور اجتماعی کشور: فعالان اجتماعی، یاران جنگ شناختی هستند معاون وزیر و رییس سازمان امور اجتماعی کشور با تاکید بر نقش تعیین کننده فعالان اجتماعی در فضای مجازی، آنان را سربازان خط مقدم جنگ شناختی خواند.

در ادامه نشست های سازمان امور اجتماعی با بدنه اجتماعی و فرهنگی کشور، وزارت کشور امروز میزبان فعالان رسانه، آموزش و کسب و کار در فضای مجازی بود.

سیدمحمد بطحایی در این نشست با اشاره به حوزه تخصصی حاضران در این نشست گفت: من که همچنان افتخار معلمی دارم نیز تأیید می کنم که نظام آموزش ما از جهات مختلف دچار اختلال است و نیروی انسانی متناسب با نیازهای فردی و اجتماعی تربیت نمی کند.

مهمترین اختلالی که نظام آموزش با آن مواجه است، همین عدم تناسب است که آموزش های غیررسمی را به سبد یادگیری جامعه اضافه کرده است.

بطحایی با انتقاد از رویکرد سنتی آموزشی، بیان داشت: محصولی که ما در نظام آموزشی تولید می کنیم، به درد مشتری، یعنی دانش آموز، خانواده و جامعه نمی خورد.

مدرسه نباید صرفاً مکانی برای حفظ کردن مفاهیم باشد، بلکه باید جایی باشد که بچه ها زندگی در کنار هم را بیاموزند، مسائل را منطÙ


برچسب ها: اجتماعی - سازمان امور اجتماعی کشور - رییس سازمان - فعالان - فضای مجازی - شناختی - سازمان
آخرین اخبار سرویس:

فعالان اجتماعی، یاران جنگ شناختی هستند

فعالان اجتماعی، یاران جنگ شناختی هستند