مطالب مرتبط:
سقوط بالابر در کارگاه ساختمانی رویان یک کشته و 9 مصدوم برجا گذاشت/ امداد رسانی اورژانس به 10 مصدوم حادثه
سقوط بالابر در کارگاه ساختمانی رویان؛ یک نفر جان باخت و 9 نفر مصدوم شدند
9 مصدوم و یک فوتی در حادثه سقوط بالابر در نور
مصدومیت کارگر ساختمانی بر اثر سقوط به چاله آسانسور در شهرک شهید نجفی کرمانشاه
مصدومیت کارگر ساختمانی در کرمانشاه بر اثر سقوط در چاهک آسانسور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 مهر 1405 ساعت 19:502026-10-05حوادث

سقوط هولناک بالابر در کارگاه ساختمانی با 9 مصدوم


سخنگوی اورژانس مازندران از مصدومیت 9 نفر در پی سقوط بالابر در یک کارگاه ساختمانی در شهر رویان خبر داد و گفت: پنج نفر از مصدومان این حادثه وضعیت وخیمی دارند.

- به گزارش تابناک، زکریا اشکپور عصر دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران از مصدومیت 9 نفر در پی سقوط بالابر در یک کارگاه ساختمانی در شهر رویان خبر داد و گفت: پنج نفر از مصدومان این حادثه وضعیت وخیمی دارند و در پی اعلام حادثه سقوط بالابر در یک کارگاه ساختمانی در رویان، بعد از پلیس راه موضوع به مرکز پیام اورژانس آمل اعلام شد.

وی افزود: بلافاصله پنج دستگاه آمبولانس اورژانس پیش بیمارستانی برای امدادرسانی به محل حادثه اعزام شدند و نیروهای امدادی اقدامات لازم برای انتقال مصدومان را انجام دادند.

سخنگوی اورژانس مازندران با بیان اینکه این حادثه یک فوتی نیز بر جای گذاشته است، گفت: 9 مصدوم این حادثه پس از دریافت اقدامات درمانی اولیه به بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان نور منتقل شدند.

اشکپور ادامه داد: بر اساس آخرین گزارش های دریافتی، وضعیت پنج نفر از مصدومان وخیم اعلام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به احتمال نیاز به پذیرش مصدومان بدحال، بیمارستان های شهید بهشتی نوشهر و 17 شهریور آمل نیز در حالت آماده باش قرار گرفته اند.


برچسب ها: کارگاه ساختمانی - سخنگوی اورژانس مازندران - مصدوم - ساختمانی - سقوط بالابر - حادثه - اورژانس
آخرین اخبار سرویس:

سقوط هولناک بالابر در کارگاه ساختمانی با 9 مصدوم

سقوط هولناک بالابر در کارگاه ساختمانی با 9 مصدوم