مطالب مرتبط:
باغ های طارم به رنگ زیتون درآمدند
پیش بینی برداشت بیش از 272 هزار تن سیب زمینی در زنجان
اتاق بازرگانی قزوین در مسیر تحول در سطوح ملی/ درآمدها 1600 درصد رشد کرد
حضور 1600 نوجوان و جوان در پارک موضوعی «جبهه همین نزدیکی» مشهد
صرافی بیت گت بعد از هک 388 میلیون دلاری دوباره برداشت ها را فعال کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 7 مهر 1405 ساعت 12:102026-09-29اقتصادي

پیش بینی برداشت 1600 تن زیتون از باغ های فسا


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا از تداوم برداشت زیتون در باغ های این شهرستان خبر داد و گفت: پیش بینی می شود امسال بیش از 1600 تن محصول زیتون از سطح باغ های فسا برداشت شود.

- مدیر جهادکشاورزی شهرستان اعلام کرد پیش بینی برداشت 1600 تن زیتون از باغ های فسا فارس (ایسنا) - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا از تداوم برداشت زیتون در باغ های این شهرستان خبر داد و گفت: پیش بینی می شود امسال بیش از 1600 تن محصول زیتون از سطح باغ های فسا برداشت شود.

سعید شیروانی دوست امروز سه شنبه هفتم مهر در نشست جهادکشاورزی فسا با اشاره به آغاز عملیات برداشت زیتون از اوایل شهریورماه در این شهرستان اظهار کرد: برداشت این محصول با برنامه ریزی انجام شده در مناطق مختلف شهرستان در حال انجام است.

وی افزود: در حال حاضر حدود 710 هکتار از اراضی زیر کشت زیتون در چرخه برداشت قرار دارد و پیش بینی می شود در مجموع بیش از 1600 تن محصول از باغ های این شهرستان برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا با اشاره به ارقام کشت شده زیتون در این شهرستان گفت: فیشومی، زرد، کنسروالیا و مانزانیلا از ارقام عمده زیتون موجود در فسا هستند.

شیروانی دوست افزود: برخی ارقام روغنی زیتون به دلیل ویژگی های کیفی و میزان بالای روغن، از ارزش اقتصادی مناسبی برخوردارند و این محصول از ظرفیت های مهم بخش کشاورزÛ


برچسب ها: برداشت - شهرستان - زیتون - پیش بینی - کشاورزی - جهاد کشاورزی - جهادکشاورزی
آخرین اخبار سرویس:

پیش بینی برداشت 1600 تن زیتون از باغ های فسا

پیش بینی برداشت 1600 تن زیتون از باغ های فسا