مطالب مرتبط:
مزیت سرمایه گذاری در طلا از طریق بورس چیست؟
آگهی مزایده عمومی سرمایه گذاری های مازاد موسسه اعتباری ملل
آگهی مزایده عمومی سرمایه گذاری های مازاد موسسه اعتباری ملل
زنگ خطر در بازار طلای آنلاین؛ سرمایه مردم چقدر در امان است؟
اجرای 92 طرح گردشگری با سرمایه گذاری 55 هزار میلیارد تومان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 مهر 1405 ساعت 11:102026-10-05سياسي

هشدار پلیس درباره سرمایه گذاری در سکوهای طلای آب شده


رییس پلیس امنیت اقتصادی فراجا درباره سرمایه گذاری در سکوهای طلای آب شده به مردم هشدار داد.

- هشدار پلیس درباره سرمایه گذاری در سکوهای طلای آب شده رییس پلیس امنیت اقتصادی فراجا درباره سرمایه گذاری در سکوهای طلای آب شده به مردم هشدار داد.

سردار حسین رحیمی، رییس پلیس امنیت اقتصادی فراجا، با اشاره به شرایط اقتصادی کشور و ضرورت مقابله با تهدیدهای اقتصادی دشمن در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به شرایط جنگی و به ویژه جنگ اقتصادی که دشمن به کشور تحمیل کرده است، انتظار می رود تمام بخش های اقتصادی کشور در کنار دولت و نیروهای مسلح، رویکرد و شرایط متناسب با جنگ اقتصادی را اتخاذ کنند.

وی افزود: پلیس امنیت اقتصادی نیز با مأموریت نظارت بر فعالیت های سالم و صحیح اقتصادی، چه در فضای حقیقی و چه در فضای مجازی، تلاش می کند با فعالیت های اقتصادی غیرقانونی و آسیب زا مقابله کند.

رحیمی با اشاره به فعالیت سکوها و پلتفرم های عرضه طلای آب شده گفت: یکی از موضوعات روز در حوزه اقتصاد، فعالیت سکوها یا پلتفرم های طلای آب شده است.

پلیس امنیت اقتصادی به صورت مستمر بر این حوزه نظارت دارد و خوشبختانه در این بخش مشکل خاصی وجود ندارد.

رییس پلیس امنیت اقتصادی فراجا ادامه داد: البته در مورد یکی از سکوهای طلای آب شده، مسائلی ایجاد شده است که در جلسات


برچسب ها: اقتصادی - پلیس امنیت اقتصادی - رییس پلیس امنیت اقتصادی - امنیت اقتصادی - سرمایه گذاری - رییس پلیس امنیت - طلای آب شده
آخرین اخبار سرویس:

هشدار پلیس درباره سرمایه گذاری در سکوهای طلای آب شده

هشدار پلیس درباره سرمایه گذاری در سکوهای طلای آب شده