مطالب مرتبط:
نبود آمار رسمی، بازار مسکن را به محل جولان قیمت های کاذب تبدیل کرد/ افزایش سالانه متوسط قیمت مسکن در تهران حدوداً 63 درصد شد!
سالانه 500 هزار پرونده در نهاد گزینش کشور بررسی می شود
ویدئوی جنجالی منتسب به استوری پوتین درباره مرگ کیم جونگ اون خبرساز شد
فاصله جذب منابع بانکی و پرداخت تسهیلات در گیلان نیازمند بررسی است
وزیر جنگ اسراییل: «مساحت حدود 700 کیلومتری را در داخل لبنان تصرف کرده ایم»
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 مهر 1405 ساعت 16:502026-10-21اقتصادي

آمار سالانه 700 مرگ منتسب به آلودگی هوا در اراک نیازمند بررسی است


استاندار مرکزی با اشاره به اعلام آمار سالانه 700 مورد مرگ منتسب به آلودگی هوا در اراک، خواستار بررسی علمی و راستی آزمایی این آمار و تعیین سهم واقعی آلاینده ها در مرگ ومیرهای این شهر شد.

- اراک-استاندار مرکزی با اشاره به اعلام آمار سالانه 700 مورد مرگ منتسب به آلودگی هوا در اراک، خواستار بررسی علمی و راستی آزمایی این آمار و تعیین سهم واقعی آلاینده ها در مرگ ومیرهای این شهر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی زندیه وکیلی ظهر چهارشنبه در همایش کشوری آسم، آلرژی و ایمونولوژی در اراک اظهار کرد: کاهش آثار آلودگی هوا بر سلامت مردم نیازمند پژوهش های تخصصی و راهکارهای پیشگیرانه است.

وی افزود: با توجه به شرایط صنعتی و اقلیمی استان، باید در کنار کنترل منابع آلاینده، راهکارهای علمی و تخصصی برای پیشگیری از بیماری ها، کاهش مواجهه مردم با آلاینده ها و مدیریت پیامدهای آلودگی هوا بر سلامت شهروندان تدوین و اجرا شود.

زندیه وکیلی تصریح کرد: انتظار می رود پژوهشگران و دانشجویان با تمرکز بر چالش های واقعی استان، به ویژه در حوزه آلودگی هوا، بیماری های تنفسی و مواجهه های شغلی، راهکارهایی کاربردی برای ارتقای سلامت مردم ارائه دهند.

آلودگی هوا؛ یکی از مهم ترین چالش های زیست محیطی اراک استاندار مرکزی با اشاره به جایگاه صنعتی استان ادامه داد: مرکزی از صÙ


برچسب ها: آلودگی هوا - آلودگی - آلاینده ها - آلاینده - استاندار مرکزی - راستی آزمایی - اراک
آخرین اخبار سرویس:

آمار سالانه 700 مرگ منتسب به آلودگی هوا در اراک نیازمند بررسی است

آمار سالانه 700 مرگ منتسب به آلودگی هوا در اراک نیازمند بررسی است