مطالب مرتبط:
چیتگر در بحران؛ 41 درصد درختان خشک شده اند
اهمال و تعلل سازمان منابع طبیعی موجب گسترش آفت درختان چیتگر و سرخه حصار شده است
پاسخ سخنگوی دولت به احتمال قطع اینترنت با شروع جنگ
پاسخ شهرداری تهران به ابهامات طرح «چشم روشنی»
پاسخ شهرداری تهران به ابهامات طرح «چشم روشنی»
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 22 مهر 1405 ساعت 09:452026-10-14اجتماعي

قطع درختان چیتگر با چه هدفی انجام شد؟ پاسخ شهرداری به یک پرسش مهم


مدیرکل محیط زیست شهرداری تهران از قطع درختان آلوده چیتگر برای مهار آفت سوسک پوست خوار و کاشت سه تا 10 درخت به ازای هر درخت قطع شده خبر داد.

محمد صابر باغخانی پور، مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، در گفتوگو با خبرنگار مهر، گونه های غیربومی، کاهش منابع آب زیرزمینی و تغییرات اقلیمی را از عوامل تضعیف درختان و گسترش آفت سوسک پوست خوار در پارک جنگلی چیتگر دانست و گفت: قطع درختان آلوده برای جلوگیری از سرایت آفت به سایر درختان انجام می شود.

باغخانی پور با اشاره به سابقه ایجاد پارک های جنگلی تهران اظهار کرد: حدود 60 سال پیش، مدیران شهری با هدف ایجاد کریدور سبز در شرق و غرب تهران، اقدام به کاشت جنگل های دست کاشت کردند؛ تصمیمی که با توجه به دانش آن زمان، اصل آن درست بود، اما در نحوه اجرا دو اشکال اساسی داشت.

وی افزود: نخستین اشکال، کاشت گونه های غیربومی و دومین مورد، رعایت نکردن تنوع زیستی بود.

در بخش های مختلف پارک های جنگلی تهران، از جمله چیتگر، سرخه حصار و لویزان، عمدتاً گونه کاج الداریکا کاشته شد؛ درحالی که نبود تنوع گونه ای باعث می شود با شیوع یک آفت یا بیماری، بخش گسترده ای از پوشش گیاهی در معرض آسیب قرار گیرد.

کاهش منابع آبی و تغییرات اقلیمی؛ عوامل تضعیف درختان مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با اشØ


برچسب ها: مدیرکل محیط زیست - درخت - قطع درختان - شهرداری تهران - درختان - شهرداری - محیط زیست
آخرین اخبار سرویس:

قطع درختان چیتگر با چه هدفی انجام شد؟ پاسخ شهرداری به یک پرسش مهم

قطع درختان چیتگر با چه هدفی انجام شد؟ پاسخ شهرداری به یک پرسش مهم