مطالب مرتبط:
رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان حمله جدیدی انجام داد
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
حملات توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
جنگنده های رژیم صهیونیستی شهرک حداثا در جنوب لبنان را بمباران کردند (12 مهر 1405)
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به لبنان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 12 مهر 1405 ساعت 22:202026-10-04بين الملل

رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان حمله کرد


جنگنده های رژیم صهیونیستی یکشنبه شب شهرک حداثا در جنوب لبنان را بمباران کردند.

- به گزارش جماران، به نقل از خبرگزاری لبنان، ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه جنایات خود علیه مردم لبنان و نقض آتش بس، شامگاه امروز شهرک حداثا در منطقه بنت جبیل را بمباران کردند.

تاکنون از میزان خسارات و تلفات احتمالی این حمله گزارشی منتشر نشده است.

رژیم صهیونیستی از دوم مارس (11 اسفند 404)، حمله گسترده ای را علیه لبنان آغاز کرد که علاوه بر شهادت و زخمی شدن شماری از شهروندان لبنانی، بیش از یک میلیون نفر هم آواره شده اند و همچنان بخش هایی در جنوب این کشور در اشغال این رژیم است.

در همین حال، لبنان و رژیم صهیونیستی در اوایل تیر 1405 با میانجی گری آمریکا توافق چارچوب امضا کردند؛ توافقی که هدف آن پایان دادن به جنگ میان رژیم اسراییل و حزب الله عنوان شده است.

این توافق پس از چند دور مذاکرات مستقیم میان دو طرف در واشنگتن حاصل شد.

در عین حال، تل آویو تاکنون از اجرای کامل تعهدات خود خودداری کرده و همزمان به حملات و تخریب مناطق مسکونی، به ویژه در نواحی مرزی جنوب لبنان ادامه داده است.

رژیم اسراییل طی ماه های اخیر با تداوم حملات و تجاوزهای نظامی به جنوب لبنان، بارها حاکمیت این کشور را نقض کرده و خسارت های انسانی و زیرساختی گسترده ای به بار آورده است.


برچسب ها: رژیم صهیونیستی - صهیونیستی - لبنان - رژیم - جنوب لبنان - ارتش رژیم صهیونیستی - کرد
آخرین اخبار سرویس:

رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان حمله کرد

رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان حمله کرد