مطالب مرتبط:
سلب مالکیت تعاونی ها از شرکت های سهام عدالت/تحقیق و تفحص کلید خورد
فصل سوم سریال «سرو سپید سرخ» کلید خورد
سناریوی بازگشت حسین عبدی به پرسپولیس کلید خورد؟
سهام عدالت 1405 کی واریز می شود؟ | آخرین خبر از زمان پرداخت سود سهام عدالت
فصل سوم سریال «سرو سپید سرخ» کلید خورد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 مهر 1405 ساعت 16:302026-09-26سياسي

سلب مالکیت تعاونی ها از شرکت های سهام عدالت/ تحقیق و تفحص کلید خورد


موضوع مالکیت شرکت های سرمایه گذاری سهام عدالت استانی بار دیگر در مجلس مطرح شده و نمایندگان از استفاده از ابزارهای نظارتی خبر داده اند.

در این میان، - سلب مالکیت تعاونی ها از شرکت های سهام عدالت/ تحقیق و تفحص کلید خورد موضوع مالکیت شرکت های سرمایه گذاری سهام عدالت استانی بار دیگر در مجلس مطرح شده و نمایندگان از استفاده از ابزارهای نظارتی خبر داده اند.

در این میان، اختلاف بر سر نقش تعاونی ها و نحوه مدیریت دارایی های سهامداران به محور اصلی بحث تبدیل شده است.

مالکیت تعاونی ها از شرکت های سهام عدالت استانی سلب شده و طرح تحقیق و تفحص ازسهام عدالت در مجلس کلید خورده است.

به گزارش تسنیم، اکبر حیدری، سخنگوی کانون شرکت های سرمایه گذاری سهام عدالت استانی، در برنامه میز اقتصاد با اشاره به وضعیت شرکت های سهام عدالت استانی اظهار کرد: تا پیش از سال 1399، مجامع شرکت های سرمایه گذاری سهام عدالت استانی به صورت منظم برگزار می شد، اما از این سال به بعد، با تصمیم شورای عالی بورس، مالکیت سهام عدالت استانی از تعاونی ها سلب شد و طی 6 سال گذشته، شرکت های سهام عدالت استانی نتوانسته اند مدیریت دارایی های خود را به درستی انجام دهند.

وی افزود: با حذف مالکیت تعاونی ها، شرکت های سرمایه گذاری سهام عدالت استانی با مشکلات متعددی مواجه شده اند و در عمل اصوÙ


برچسب ها: سهام عدالت - عدالت - سهام - سرمایه گذاری - تعاونی ها - تحقیق و تفحص - شرکت
آخرین اخبار سرویس:

سلب مالکیت تعاونی ها از شرکت های سهام عدالت/ تحقیق و تفحص کلید خورد

سلب مالکیت تعاونی ها از شرکت های سهام عدالت/ تحقیق و تفحص کلید خورد