مطالب مرتبط:
افشای قرارداد نجومی گل محمدی؛ روزی 266 میلیون تومان!
افشای قرارداد نجومی گل محمدی؛ روزی 266 میلیون تومان!
فوری: افشای دلیل اصلی دلخوری حسینی از چشمی! بازیکن سابق استقلال سکوت را شکست و پشت پرده را لو داد + ویدیو
افشای اولین جزییات از مصدومیت دنی اولمو مقابل پاری سن ژرمن! +لیست بازی هایی که از دست می دهد
هشدار قاضی دادگاه منافقین به غرب درباره استرداد متهمان / افشای پشت پرده اکانت های جعلی و شبکه های پوششی منافقین در اشرف 3
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 مهر 1405 ساعت 08:202026-10-21بين الملل

افشای سرکوب حامیان فلسطین در دانشگاه های انگلیس


عفو بین الملل در گزارشی از تشدید محدودیت ها علیه حامیان فلسطین در دانشگاه های انگلیس خبر داده و اعلام کرده است که برخی دانشگاه های مطرح این کشور، - افشای سرکوب حامیان فلسطین در دانشگاه های انگلیس عفو بین الملل در گزارشی از تشدید محدودیت ها علیه حامیان فلسطین در دانشگاه های انگلیس خبر داده و اعلام کرده است که برخی دانشگاه های مطرح این کشور، دانشجویان و استادان را به دلیل شرکت در اعتراضات، پوشیدن چفیه و حتی استفاده از ایموجی هندوانه با مجازات های انضباطی مواجه کرده اند؛ اقداماتی که به گفته این نهاد حقوق بشری، آزادی بیان و حق اعتراض را هدف قرار داده است.

به نقل از ایندیپندنت، دانشگاه هایی از جمله کمبریج، آکسفورد، مدرسه اقتصاد لندن و دانشگاه بیرمنگام در میان موسساتی هستند که در گزارش عفو بین الملل به محدود کردن ابراز همبستگی با فلسطینیان متهم شده اند.

بر اساس این گزارش، برخی دانشجویان و استادان با تعلیق، ممنوعیت ورود به محوطه دانشگاه و تهدیدهایی درباره وضعیت ویزای خود مواجه شده اند.

همچنین، شماری از دانشگاه ها از ابزارهای حقوقی و اداری برای محدود کردن تجمع ها و برنامه های مرتبط با فلسطین استفاده کرده اند.

یکی از نمونه های مورد اشاره، دانشگاه بیرمنگام است که در نوامبر 2023 مجوز برگزاری نشستی درباره وضعیت حقوقی و انسانی


برچسب ها: دانشگاه های انگلیس - دانشگاه - عفو بین الملل - تشدید محدودیت ها - فلسطین - بین الملل - حامیان
آخرین اخبار سرویس:

افشای سرکوب حامیان فلسطین در دانشگاه های انگلیس

افشای سرکوب حامیان فلسطین در دانشگاه های انگلیس