مطالب مرتبط:
اختصاص 200 میلیارد تومان برای توسعه بوم گردی روستاهای ساحلی بوشهر
566 میلیارد تومان به پایدارسازی آب آشامیدنی روستایی خراسان جنوبی اختصاص یافت
لنگرود در مسیر توسعه راه های روستایی؛ 230 میلیارد تومان هزینه شد
اعتبارات به طرح های نیمه تمام اختصاص داده شود
350 میلیارد ریال برای بهسازی مدارس گناباد اختصاص یافت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 3 مهر 1405 ساعت 01:402026-09-24اقتصادي

اختصاص 220 میلیارد تومان برای تسریع در تکمیل طرح های راه استان بوشهر


معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر از اختصاص 220 میلیارد تومان اعتبار برای تسریع در تکمیل بخشی از طرح های نیمه تمام راهداری و راه سازی استان خبر داد.

- اختصاص 220 میلیارد تومان برای تسریع در تکمیل طرح های راه استان بوشهر بوشهر- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر از اختصاص 220 میلیارد تومان اعتبار برای تسریع در تکمیل بخشی از طرح های نیمه تمام راهداری و راه سازی استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، شاهپور رجایی پنجشنبه شب در حاشیه جلسه کمیته تخصیص استان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ایمن سازی و بهسازی 23 محور اصلی و بزرگراهی استان که در تفاهم استاندار بوشهر و رییس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای کشور مورد تأکید قرار گرفته اند، در اولویت تخصیص اعتبارات از منابع مختلف قرار دارند.

وی افزود: این محورها بخش قابل توجهی از جابه جایی کالا و مسافر و همچنین مسیرهای دسترسی به بنادر تجاری و صیادی استان را به ویژه در امتداد نوار ساحلی بوشهر، پوشش می دهند و نقش مهمی در شبکه حمل ونقل و فعالیت های اقتصادی معیشت بندرنشینان استان دارند.

رجایی با اشاره به محورهای پرتردد استان یادآور شد: محورهای بوشهر–ریگ–گناوه، دلوار–بوالخیر–خورشهاب، بردخون–دیر، کنگان–سیراف–عسلویه و آبدان–دوراهک از جمله مسیرهایی هستند که سهم قابل توجهÛ


برچسب ها: میلیارد تومان - استان - استاندار بوشهر - طرح های نیمه تمام - بوشهر - میلیارد - استاندار
آخرین اخبار سرویس:

اختصاص 220 میلیارد تومان برای تسریع در تکمیل طرح های راه استان بوشهر

اختصاص 220 میلیارد تومان برای تسریع در تکمیل طرح های راه استان بوشهر