مطالب مرتبط:
ببینید| اسراییل در حال وادار کردن سوریه به جنگ است
جنگنده ها و توپخانه اسراییل جنوب لبنان را هدف قرار دادند (29 مهر 1405)
حمله هوایی و توپخانه ای اسراییل به جنوب لبنان
تجاوز نظامی اسراییل به خاک سوریه؛ چه بر سر درعا آمده؟
پرواز بالگرد های اسراییلی در آسمان جنوب سوریه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 30 مهر 1405 ساعت 17:402026-10-22بين الملل

جنوب سوریه متشنج شد؛باز هم پای اسراییل در میان است


مرهف الشاعر، مدیر اداره رسانه ای سویدا، خواستار بررسی وضعیت تنش در این استان و جنوب سوریه به طور کلی، از زاویه رقابت نیروهای اسراییلی در انتخابات و کشاندن پرونده سویدا به بحبوحه رقابت های انتخاباتی داخلی شد.

- به گزارش جماران، الجزیره در گزارشی به تنش ها در جنوب سوریه پرداخت و نوشت: تنش در استان سویدا در جنوب سوریه ، در بحبوحه پروازهای مکرر بالگردهای اسراییلی در حریم هوایی این استان، و اعلام منابع دولتی مبنی بر هدف قرار گرفتن مراکز سازمان امنیت عمومی در حومه غربی این استان توسط یک پهپاد در دو روز پیش، و جلوگیری از خروج کارکنان اداری از شهر سویدا برای رفتن به محل کارشان در روستای صوره الصغری در حومه شمالی این استان که تحت کنترل دولت سوریه است، حاکم است.

شبکه الاخباریه سوریه گزارش داد که گروه های قانون شکن - که به گارد ملی اشاره دارد - شامگاه سه شنبه مواضع نیروهای امنیت داخلی را با پهپادهای مملو از بمب های انفجاری هدف قرار دادند.

به گفته اداره رسانه ای سویدا ، این گروه ها همچنین از دسترسی کارکنان و کارمندان اداری به ساختمان اداری فرمانداری در السویداء جلوگیری کردند.

فضای انتخابات اسراییل مرهف الشاعر، مدیر اداره رسانه ای سویدا، خواستار بررسی وضعیت تنش در این استان و جنوب سوریه به طور کلی، از زاویه رقابت نیروهای اسرایÛ


برچسب ها: سوریه - استان - اسراییل - انتخابات - جنوب - اسراییلی - گزارش
آخرین اخبار سرویس:

جنوب سوریه متشنج شد؛باز هم پای اسراییل در میان است

جنوب سوریه متشنج شد؛باز هم پای اسراییل در میان است